Perju Virgil Marian Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Buna dimineata un coleg daca ma poate ajuta cu un fisier text longer pt un reseiver TELECOMANDA GALLUNOPTIMAL WILLI e pe 6121 si 13EC IAM SCOS O PARTE DIN COMENZI NU ARE COD MFY Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 mfy 787 4889 667,cred ca e o clona ab criptobox ,edison,opticum,baff,etc,dupa fata pare un sinaps dati capacul jos si vedeti codul placii de baza si cu o cautare pe google vedeti cine o foloseste Link spre comentariu
Perju Virgil Marian Postat Iulie 2, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2019 Acum 4 ore, iuliantv a spus: mfy 787 4889 667,cred ca e o clona ab criptobox ,edison,opticum,baff,etc,dupa fata pare un sinaps dati capacul jos si vedeti codul placii de baza si cu o cautare pe google vedeti cine o foloseste nu functioneaza cu codurile de mai sus e pe 6121 si 13EC doar daca a clonato cineva eu iam scos o parte din comenzi Link spre comentariu
Perju Virgil Marian Postat Iulie 18, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2019 predat aparatul la proprietar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum