Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

piesa cuptor microunde

rimache

Postări Recomandate

Caut piesa din imagini. Este din plastic si face legătura dintre motor si platanul cuptorului. Din nu știu ce motive s-a topit.

Diametrul exterior al axului este 12mm, interiorul 7mm. Lungime totala aprox. 28mm.

Preferabil din IASI.

thumb_IMG_20190701_210058.jpg

thumb_IMG_20190701_210039.jpg

thumb_IMG_20190701_210110.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

3

• validae

2

• Stefan

1

• danys

1

Top autori în acest subiect

Din motive lesne de înțeles nu va pot atașa direct link-ul magazinului din Romania.

Să găsești direct pe cineva din Iași cred că e mai greu.

Dar va descurcați imediat cu google:

SHARP 252200100008 D839848

sau

LG 4370W3T010A

Editat de Stefan.
Link spre comentariu

Cred că şanse mari să găseşti aşa ceva ieftin ai pe la centrele de colectare fier vechi, acolo ajung multe cuptoare cu microunde, de multe ori cu defecte minore...te poţi alege şi cu un magnetron de rezervă.Altfel  există şi variante online, dar costă cu transport cu tot mai mult de un sfert din preţul cuptorului...

https://www.pieseaspirator.ro/catalog/ax-motor-rotire-farfurie-315

Editat de validae
Link spre comentariu

Bineînţeles că preţul de pe acele site-uri de componente e exagerat din orice unghi l-ai privi, chiar şi un amărât de bec de cuptor costă cât nu face...

Eu am rezolvat o problemă similară construind piesa de la zero.E mai ieftin şi mai ai şi satisfacţia rezultatului...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări