gauss Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Cheia e in Marea Chinei de Sud , si situatia Taiwan - ului . https://en.wikipedia.org/wiki/Territorial_disputes_in_the_South_China_Sea Taiwan - ul e a patra tara din lume ca rezerve valutare , si are nivel tehnologic si productivitate la care China inca viseaza . https://en.wikipedia.org/wiki/Taiwan Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 1 oră în urmă, gauss a spus: Momentan sunt . Nici chinezii nu neaga Impresia mea e ca s-a obisnuit lumea sa-i vada sus pe piedestal. S-au obisnuit si ei cu pozitia asta. Daca insa e nevoie de luat la bani marunti, ma tem ca se cam clatina constructia. Chinezii nu neaga, ei le spun ce vor sa auda, ca doar nu costa nimic. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 povestile cu taiwan-ul le cunosc prea bine, la fel si situatia in hk, dar aia nu are vreo treaba cu un scandal mondial. DAca e sa fie ceva acolo se baga marile puteri peste localnici si vechea poveste cu teatrul de razboi. Cu pretentiile pe marea chinei exagereaza rau de tot, acu avem noroc ca le-o mai dau americanii peste nas, ca devenea aberanta situatia. Cei din zona clar nu aveau cum sa le faca fata. Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Acum 17 minute, doru3160 a spus: Impresia mea e ca s-a obisnuit lumea sa-i vada sus pe piedestal. S-au obisnuit si ei cu pozitia asta. Daca insa e nevoie de luat la bani marunti, ma tem ca se cam clatina constructia. Chinezii nu neaga, ei le spun ce vor sa auda, ca doar nu costa nimic. Eu ma bazez pe cifre , nu pe impresii . Cat timp nu le contesta nimeni , mi se par singura masura . Fireste , poate fiecare judeca dupa cum doreste . Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Acu' ce sa mai zic? Am vazut atatea cifre din burta la tot pasul, incat e dificil sa bagi mana in foc pt unele...cateodata frige. Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Exact ce am scris mai sus . Judeca fiecare cum doreste ... , dupa criterii proprii . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Eu astept urmatoarea aselenizare. Inteleg ca NASA are targhet pus de Trump. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 3, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2019 Ciudat , asta e o teorie opusa cu 180 grade : Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Parca era filmare alb negru! Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Plantau orez si ambalau conserve "ma ling" ? Trump pune target si boc ordona ca tara sa iasa din criza! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 3, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2019 (editat) @Amiralul Poate la televizorul din cartierul tau ... toate capturile video erau color , inclusiv la rusi . Sa vezi ce calitate au imaginile de pe planeta Venus , transmise de rusi ... wow ! De altfel , standardul NTSC a fost facut in 1951 si finalizat in 1953 , dar transmisiile color TV intermitente au inceput in august 1944 in USA . Nu confunda Romania cu USA ... Editat Iulie 3, 2019 de hpavictor Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Și asta nu e tot, https://www.wearethemighty.com/military-culture/marines-on-mars-conspiracy Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Daca pamantu e plat marte cum e? Luna e clar plata, o vad zilnic, n are sens sa dezbatem. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Acum 9 minute, Sharky a spus: Daca pamantu e plat marte cum e? Luna e clar plata, o vad zilnic, n are sens sa dezbatem. Pământu e plat, Marte e acidulat plin de sharkylieni!!! Link spre comentariu
GriRo Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Acum 5 ore, hpavictor a spus: Ciudat , asta e o teorie opusa cu 180 grade : NASA susține ca a pierdut toate filmările Programului Apollo, nu are cum sa mai apară așa ceva si sa mai fie 100% genuine. Link spre comentariu
Postări Recomandate