Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teorii ale conspiraţiei.....despre aselenizare.Şi amintiri din armată bineînţeles...

Postări Recomandate

1 oră în urmă, gauss a spus:

Momentan sunt . Nici chinezii nu neaga

Impresia mea e ca s-a obisnuit lumea sa-i vada sus pe piedestal. S-au obisnuit si ei cu pozitia asta. Daca insa e nevoie de luat la bani marunti, ma tem ca se cam clatina constructia. Chinezii nu neaga, ei le spun ce vor sa auda, ca doar nu costa nimic.

Link spre comentariu

povestile cu taiwan-ul le cunosc prea bine, la fel si situatia in hk, dar aia nu are vreo treaba cu un scandal mondial.

DAca e sa fie ceva acolo se baga marile puteri peste localnici si vechea poveste cu teatrul de razboi.

Cu pretentiile pe marea chinei exagereaza rau de tot, acu avem noroc ca le-o mai dau americanii peste nas, ca devenea aberanta situatia.

Cei din zona clar nu aveau cum sa le faca fata.

Link spre comentariu
Acum 17 minute, doru3160 a spus:

Impresia mea e ca s-a obisnuit lumea sa-i vada sus pe piedestal. S-au obisnuit si ei cu pozitia asta. Daca insa e nevoie de luat la bani marunti, ma tem ca se cam clatina constructia. Chinezii nu neaga, ei le spun ce vor sa auda, ca doar nu costa nimic.

Eu ma bazez pe cifre , nu pe impresii . Cat timp nu le contesta nimeni , mi se par singura masura . Fireste , poate fiecare judeca dupa cum doreste . 

Link spre comentariu

@Amiralul

Poate la televizorul din cartierul tau ... toate capturile video erau color , inclusiv la rusi .

Sa vezi ce calitate au imaginile de pe planeta Venus , transmise de rusi ... wow !

De altfel , standardul  NTSC a fost facut in 1951 si finalizat in 1953  , dar transmisiile color TV intermitente  au inceput in august 1944 in USA .

Nu confunda Romania cu USA :) ...

Editat de hpavictor
Link spre comentariu
Acum 9 minute, Sharky a spus:

Daca pamantu e plat marte cum e?

Luna e clar plata, o vad zilnic, n are sens sa dezbatem.

Pământu e plat, Marte e acidulat :ras:plin de sharkylieni!!! :96

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări