Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teorii ale conspiraţiei.....despre aselenizare.Şi amintiri din armată bineînţeles...

Postări Recomandate

Noaptea trecuta, intr-o pauza de lucru am accesat National Geographic, am revazut misiunea Apollo 8 si am aflat urmatoarele:
Dupa finalizarea misiunii, niste ziare americane au titrat pe prima pagina ca "Londra trebuie sa regandeasca ideea ca Pamantul este plat".
Ce intelegeti voi din treaba asta?

Editat de alcon
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Uite de ce. Hitler e fotografiat linga copii rizibd. Oau, ce grozavie, ce oroare. Johannis se fotografiaza linga copii rizind. Oau, ce oroare! Cele doua fotografii sunt puse alaturi. Tramp se fotografiaza linga copii rizind. Vai ca dragut, cita gingasie, cita dragoste. Veorica se fotografiaza linga copii. Vai fato, ce dragut, cita sensibilitate, cita gingasie! Ei vezi, uite d'aia!

Link spre comentariu

Aia cu discovery-ul lor fac or face documentare si cu indivizii cu pamantu' plat (poate chiar l-au si facut) daca iese banu'.

De altfel e interesant sa faci documentare cu tot felul de indivizi care cred si altceva decat ai crede tu. Sunt si astea niste curiozitati ale planetei, daca stai sa te gandesti mai bine.

Link spre comentariu

RST, faci misto exact degeaba. Cum zice si Maxente, daca iese banul, se fac documentare despre orice. De exemplu, Giulgiul din Torino. Bine documentat, dar si tras de par, ca sa iasa un ceva anume. Nu intru in amanunte. Mai sunt astfel de documentare. Mute din ele spun ca este opinia realizatorilor, corecta sau incorecta.

Am aratat, punct cu punct, felul infantil cum sunt aduse argumentele contra aselenizarii. Daca le iei in seama bine, daca nu iara bine.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări