Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teorii ale conspiraţiei.....despre aselenizare.Şi amintiri din armată bineînţeles...

Postări Recomandate

Da , dar o tara cat mai departe de california , care e o  țară pierdută in sexualitate antifamilie , antinormalitate , anticrestina si anti rasa alba .

Multumesc , asa nu . sa fie doar la ei :) ! 

Editat de hpavictor
Link spre comentariu

@hpavictor asta trebuie pusa la bancuri:

"De ce nu a participat România la studiul UE privind alimentele proaste. ANPC: Am vrut să fim neutri"

Îți bate unu joc de mine? Nu mă intereseaza, eu sunt neutru.

Mințile luminate de la ANPC nu înțeleg că neutru poți fi doar atunci când nu ești implicat direct.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Cînd grăsimea sau " mușchii lor minte nu are , nu știe " .... că Elveția are granițe numai cu state UE mai spălate la blană , industriei de  vârf , pe acolo își tin o mulțime banii , ca fapt divers , nici austriacul ăla nebun nu a avut treabă cu Elveția , la ce poți compara Elveția cu România , capre negre ? 

Pe vremuri a mai existat o federație  ...... nealiniată ... Iugoslavia se numea , se trăia bine , călătoreau , munceau în toată lumea , din păcate s-a ales praful , nivelul de trai este sub cel din România , excepție face Slovenia .

Asta este cind te plimbi doar in jurul blocului și nu vezi cum trăiesc alții prin alte părți .

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Faust2018 a spus:

............................................................

Pe vremuri a mai existat o federație  ...... nealiniată ... Iugoslavia se numea , se trăia bine , călătoreau , munceau în toată lumea , din păcate s-a ales praful , nivelul de trai este sub cel din România , excepție face Slovenia .

...................................................

...........Pina cind unii, si-au vîrît coada,transformind  Iugoslavia in  praf si pulbere.

Link spre comentariu

Nu si - a bagat nimeni coada . Un stat cu multe natiuni , cu trei religii , cu mai multe limbi vorbite , si cu o dezvoltare inegala . Probleme au fost inca de la creare , in timpul razboiului ( WW2 ) s - au omorat intre ei ( cetnici , ustasi , partizani etc . ) . Au fost mentinuti laolalta sub dictatura lui Tito , intr - un stat comunist . Cand a cazut comunismul , diferentele si - au spus cuvantul .  Razboi civil , purificarea etnica , lagare de concentrare etc . O rusine pentru Europa si sec . 20 . S - au mai despartit si alte state ( Cehia si Slovacia ) , n - a murit nimeni . Si - au impartit ce - au avut , nu i - au omorat pe ceilalti sa le ia pamantul . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cum dreq se face că fix țările descrise în elucubrația anterioară (  Albania, Bosnia , Ucraina etc ) sunt  niste infecții europene , iar unii se uită în jos la ele , în loc să se uite în sus , la Elveția .

Psihologii ar avea multe de spus despre asemenea abordare  , dar nu ne interesează că unora le plouă în casă .

Următoarea întrebare :) !

Link spre comentariu

Purificarea etnica a fost inceputa de albanezi. Sirbii au raspuns. Inzecit. Chestia cu semanatul vintului.

In Jugoslavia au fost multe porcarii politice, pretexte de batalii. Cehii au avut probleme cu ungurii, dar au fost rezolvate civilizat: daca nu va convine, va despagubim si puteti pleca in Ungaria. Treaba s-a linistit repede. Apoi, culmea, in timp ce se vorbea de o Europa unita, Cehoslovacia se rupea in doua! Politichia bat-o vina...da' aici ne pricepem toti!!!!:rade:

Link spre comentariu
La 25.07.2019 la 20:15, hpavictor a spus:

Aha , altul care merita zmeura de aur .

Unde sunt Balcanii și unde e România ?

Auzi ,,metre" m-am saturat de remarcile tale securisto-comunistoide!

Stiu foarte bine, unde sunt Balacanii si unde sunt Carpatii!

Ce vroiai sa zic?

Politica, carpatica?

Tu nu ai alta treaba decat sa intoxici si sa otravesti fiecare postare, care nu este pe gustul serviciului pe care-l servesti?

Te apreciez pentru cunostintele tale, in domeniul tehnic si al istoriei ( cea care se da la liber pe unitate), dar ca si spirit civic si educatie democratica, imi provoci greata!

Mai i-a si tu o pauza, ca nu esti platit la norma, de postare!

Sau ba!

P.S. Nu cumva esti clona lui Cosmin Gusa, pe acest forum?

Intreb si eu!

Daca te-ai simtit jignit, ca si grad, comparativ cu respectivul, cer scuze!

Sa traiti, Dom' Gradul!

Link spre comentariu

Bre, astea ,,e" prea fine pentru mine!

Io-s primitiv, de moda veche!

Le stiu doar pe alea cu BZN, Pink Floyd, ABBA. Queen, Faramita Lambru, Barbu Lautaru. s.a.

Chestie de gusturi!

A, si sa nu uit, moartea mea: ,,Odeon pe paine"

,,Odeon sa ma aiba in paza"

La inmormantare sa-mi cante Odeon, si nu-mi va pare rau ca am trait si ca am murit!

Chestie de gusturi!

Link spre comentariu

Păi esti ok , erai cumva prea ciudat dacă nu puteai aprecia muzica celor din lista de mai sus .

Felicitări  , ai trecut testul de cultură  generală  .

Pe bune .

Link spre comentariu
La 26.07.2019 la 8:22, Sharky a spus:

Tot de pe ziaru ala

Un articol scurt si la obiect, titlu si o poza, mai mult nu ca nu pricepe bizonu:

https://www.national.ro/poza-zilei/poza-zilei-337-664531.html/

Jurnalism de calitate!

Pai site-urile alea obscure si aparute ca ciupercile dupa ploaie, cum vrei sa isi faca rating, daca nu prin minciuni si dezinformari ? E netu plin de porcarii din astea.

Mai ciudat e ca le iau in seama oameni care altfel ai avea pretentii de la ei.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări