gauss Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Mai in gluma , mai in serios ... , cam asa stau treburile . Din diferite motive , unele foarte substantiale si puternice , daca se intampla ceva de genul ... , organizatii si institutii " grele " actioneaza pentru stergerea urmelor , negarea , minimalizarea a tot ce tine de ... , ridiculizarea celor ce ar avea ceva contrar de zis etc . Lucruri nu chiar abstracte , pilotii in general se feresc sa relateze intalniri etc . Daca sunt militari e simplu , daca sunt civili isi primejduiesc job - ul , licenta de zbor , si altele . Link spre comentariu
icar Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Dupa adeptii ozenauti, blidele astea ar fi aparit de ceva timp. Unii zic ca ăhăă... de prin oarece vremuri antice. Bun. Oare, misunind pe cerul patriei, aici na refer la Pamint, de atita amar de vreme, nu credeti ca s-ar fi manifestat cumva? Ca ne-am fi prins si noi ca sunt aici si i-am fi oprit si invitat la o bere si un mic? Ori, sa ne fi tras o batuta, barem, daca tot nu s-au gindit sa ne dea lecul pentru cancer! Apoi, unii vad trabucuri ( sa fie o councidenta, ca tocmai in perioada Zepelinurilor?), altii sfere, altii farfuri ( taman cind americanii experimentau aripa zburatoare!), altii triunghiuri altii... cite si mai cite polonice, umerase, cratiti si tutun de pipa! Asta ar presupune ca aceeasi alieni, in evolutia lor tehnologica, trimiteau nava dupa nava, pe masura ce le construiau, pe Pamint! Daca va uitati la evolutia sondelor terestre, sunt...cam la fel cu LEM-ul! Chiar asa de prosti sa fim, incit nu suntem in stare sa evoluam, sa tinem pasul cu reptilienii? Pe de alta parte, atitea feluri de nave, ar putea veni de la multimea de acarieni, reptilieni, dinozaurieni sau mai stiu eu ce -ieni, care misuna prin ograzile noastre, fara sa bagam de seama? Ai nostrii cercetatori, cind au dat de un trib de pigmei, prin jungla Amazonului, s-au pitit in tufe, ca sa nu-i sperie, sau au luat legatura cu ei, pentru a le cunoaste cultura, obiceiurile, si de ce nu, stiinta? Credeti ca seful de trib sau samanul, i-a pitit pe cercetatori, in bungalow-ul lui, ca sa nu-i streseza cumva pe bastinasi? Si cercetatorii au acceptat? Si nu ar fi chiar singurele intrebari care isi asteapta un raspuns decent, nu unul exaltat! Link spre comentariu
informer Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 In ce sens daca sunt militari e simplu? Ma gandesc ca si acolo daca "nu-i voie" si vorbesc, isi "primejduiesc" una alta... Link spre comentariu
icar Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Citat Din diferite motive , unele foarte substantiale si puternice.... Si extraterestrii, dupa ce au batut atita cale, plina de riscuri, credeti ca sunt atit de prosti incit sa accepte asa ceva? Ori ii ameninta si pe ei ca nu le dau gaz pentru motoarele antigravitatiobale? Povesti de popa adormit! Parerea mea e ca mai bine sa nu ne gaseasca. Or fi ei mai evoluati, dar vor folosi aceasta evolutie, nu ca sa ne lecuiasca de ebola si sida, ci ca sa ne puna cu botul pe labe. Asta daca nu cumva ne vor extermina, ca sa ne ei locul! Nu va pare cunoscuta treaba? Ia uitati-va peste gard, nu, nu vrem, sa moara capra vecinului, ci vrem capra!! Europenii au distrus civilizatiile amerindiene, englezii i-au "civilizat" pe indieni, am "crestnat" o serie intreaga de "pagini", aducem "democratia" in Irak, Iran, Koreea, nu? De ce nu ne-ar "crestina" si ei pe noi??? Link spre comentariu
informer Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Poate ca asta cu omuletii verzi si masinariile lor e varianta pentru toata lumea... cam la fel cu lumina din cartea cartilor... se face lumina azi si "becu`" apare peste patru zile... da` cui ii pasa, daca scrie asta e?!? Oricum n-o sa te-apuci sa vorbesti despre curburi de spatiu ori lumi virtuale ca-i de interes restrans si n-are lumea ce sa dezbata la un pahar.... Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 (editat) 1 oră în urmă, informer a spus: In ce sens daca sunt militari e simplu? Ma gandesc ca si acolo daca "nu-i voie" si vorbesc, isi "primejduiesc" una alta... E simplu fiindca militarii au niste reguli . Le accepta ( constient si voluntar ) de cand intra in sistem . Si la noi , si aiurea ... Una dintre ele se refera la secret . Definit ca atare , prin legi si regulamente . La speta noastra , daca ce e legat de vreo chestie ce ar putea implica o alta civilizatie , sau in alte cazuri doar o cutie de chibrituri , e incadrat sub apelativul " secret " , va fi pastrat si pazit ca atare . Adica va fi comunicat ( si asimilatele ... ) doar celor desemnati . Deci se va raspandi doar atat cat doresc decidentii . Cine incalca regulile , suporta consecintele . Sunt destul de drastice , ca sa nu merite ... Comunicarea de informatii secrete fara autorizare se poate incadra la spionaj , tradare etc . De unde si tacerea ( evidenta ) a militarilor in cazuri in care armata doreste sa fie pastrat secretul . Lucru absolut normal , daca ma intreaba cineva . Editat Iulie 22, 2019 de gauss Link spre comentariu
informer Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Asa e, am inteles... multumesc. Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 (editat) Nu e un motiv temeinic sa primesc multumiri ... Chiar deloc . La chestiune , multe lucruri care s - au intamplat si ar putea avea legatura cu ceva ( fie si presupus ) extraterestru sunt tinute secrete de autoritati , in multe cazuri ( si ) de militari . Din diferite motive , unele foarte substantiale si puternice . Am mai scris mai sus , si imi asum . Oricum e evident , chiar daca nu pentru toti . Editat Iulie 22, 2019 de gauss Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Chiar dacă acceptam ideea că ar exista acel "ceva" presupus extraterestru, e foarte bine că e ținut la secret. Omenirea nu e pregătită pentru astfel de informații, de regulă o ia razna pentru mult mai puțin de atât. Parere personală. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Atunci când s-a difuzat o piesă de teatru la radio, în America, în care se spunea cum că ne-au invadat marțienii, oamenii chiar au luat-o razna se speriaseră ba sunau și la poliție susținând că au văzut nave... Link spre comentariu
informer Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Acum 30 minute, gauss a spus: Nu e un motiv temeinic sa primesc multumiri ... Chiar deloc . Nu fac parte din categoria "lingau"... insa sunt obisnuit ca atunci cand intreb si cineva imi raspunde, sa multumesc. Scuze pt. off-topic. Link spre comentariu
informer Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Acum 7 minute, maresaldeflota a spus: Atunci când s-a difuzat o piesă de teatru la radio, în America, în care se spunea cum că ne-au invadat marțienii, oamenii chiar au luat-o razna se speriaseră ba sunau și la poliție susținând că au văzut nave... Razboiul Lumilor... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Omenirea (societatea civilă de regulă) e foarte ușor de impresionat iar isteria și panica fac mai mult rău decât "pericolul" in sine. E valabil și în cazul cutremurelor majore. Dacă știința va fi capabilă vreodată să prevadă data și ora unui seism, chiar credeți că totul va fi anunțat la radio-tv cu o săptămână înainte? . Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Pe baza unui scenariu ( fie si ipotetic ) defavorabil , " broderiile " adaugate de binevoitori vor agrava substantial situatia . De altfel , nu sunt convins ca la nivel de state ( blocurile ostile de astazi ) va exista suficienta intelepciune sa se colaboreze total si neconditionat , in cazul unui eveniment major cu componenta extraterestra . Principala prabusire a societatii moderne , asa cum o stim , va veni de la zdruncinarea componentei religioase , cred ca e evident de ce ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 (editat) 1 oră în urmă, informer a spus: Razboiul Lumilor... Eram în parc, de Paști, pe fostul 23, și a explodat o butelie ceva, și s-au speriat toți fugeau țipau, la care unu cu nevastă-sa și copii după vreo 150-200 de metri de fugă, o întreba pe aia,, de ce fugi,, dar tot nu s-au oprit. Nu s-a întâmplatare lucru doar niște fum și niște zgomot Când întra unu în panică îi apuca pe toți, valabil probabil și pe la Colectiv! Editat Iulie 22, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate