gauss Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 (editat) Ce sa zic ... , astea de - acu' sunt de mierlit tot oameni . Daca or fi ceva aiurea ( alienii ) , mare spor nu cred c - avem . Atfel , sa mai astepte si ei . N - au venit pana acu' , sa - si puna pofta - n cui . Macar ceva ani , pana dau io' coltzu' . La ei nu se baga de seama ... Sunt cam batran pentru fugareala pe coclauri ... , si nici motivatie nu prea mai am . Apropo de alieni ( astia care deja sunt p' aici ) : https://www.military.com/daily-news/2019/07/15/air-force-warns-against-area-51-assault-plans-alien-memes-swamp-internet.html D' aia - i bun Facebook - ul , sa se puna poporu' de - acord . Ca nu mai au rabdare ... , vor sa se duca sa - i scoata pe alieni de pe unde i - a ascuns guvernu' , sa se joace cu ei , sa - i duca acasa la copii , selfie - uri la greu etc . Acu' , 50 % e rezolvat . Ramane sa fie si guvernu' de - acord , ceea ce am indoieli . Dar ce mai conteaza ce cred eu ... Editat Iulie 22, 2019 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 22, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2019 Teorema lui Gauss Fluxul câmpului vectorial F prin suprafața închisă S este egal cu integrala divergenței lui F pe volumul V delimitat de S. 1 Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Gauss ( ala adevarat ) , printzul matematicii ! Cand eram tanar , mi - a placut matematica . N - am inteles niciodata de ce ... , si mi - a trecut pe parcurs . Ma rog , macar declarativ . Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Trebuie si amrikstanezii sa se antreneze pe caz real. Ca doar trebuie testate atât dotarea armatei de interior cât si puscariile si lagarele de concentrare ridicate de FEMA în ultimele decenii. De aia cauta voluntari cu fata-n-buci. Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 (editat) Una din cele mai bune lucrari privind opera fratilor Horten . Ma rog , din cele care circula ... Horten Ho 229 Spirit of Thuringia rar Editat Iulie 22, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Citat Din doua poze, una este fake, care din ele? Nici una! Dar ce sa-i faci daca unii arunca cu pietre in balta.... Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 (editat) Acum 23 ore, gauss a spus: Putine sunt persoanele de pe forum pe care nu le pot refuza ! ... Air Force Secret Space Program pdf Apropo de alieni. Am citit putin din cartea aia si am sa mai continui cand am timp. E buna de citit ceva sa te linistesti and ai timp. Totusi nu am inteles o chestie la prabusirile astea de nave cu alieni. Adica asa prosti sunt alienii astia de nu stiu sa piloteze niste nave si pica pe pamant cu ele ? Din ce zice acolo, prima nava a picat la italieni, Mussolini era in extaz, apoi mia pica una pe la americani si tot asa. Da' ce aveau nene de picau asa ? PE vremea aia eram primitiv in materie de armament antiaerian, deci nu aveam cum sa doboram ceva atat de avansat. Acum avem armament cacalau, deci am putea spune ca putem incerca sa doboram niste tehnologie atat de avansata. Cateodata povestea asta cu prabusirile de nave ar suna ca bancu ala cu gaina alergata de cocos, daca sta e curva, daca fuge e proasta, mai bine se impiedica. Asa si cu navele astea, hai sa ne ''prabusim'' noi ca prostii astia nu sunt in stare sa ne prinda. Editat Iulie 22, 2019 de maxente Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 (editat) Totul trebuie luat cu rezerve . Maxime , daca m - ar intreba cineva . E doar o carte , cu un ( anumit ) punct de vedere . Dintre alte sute ( carti ) si zeci ( puncte de vedere ) . Personal , am o abordare globala . Adica citesc tot ce e referitor la un subiect . La fel de atent , fara idei preconcepute etc. Dupa 10 lecturi ai o perspectiva , un bagaj de cunostiinte , ceva idei definite etc . Dupa 50 , alta ... , idem dupa o suta . Ma rog , e ceva efort . E in dreptul fiecaruia sa considere daca merita , si sa actioneze in consecinta . P.S. - ipotetic vorbind , ceva nave de - ale altora pot cadea si din cauze tehnice . Asa cum cad si aeronavele noastre , asa cum am pierdut doua navete spatiale , submarine nucleare si altele , care constituie varfurile tehnologiei pamantene . Adica ceva defecte etc . E o ipoteza , dar nu cred ca total hazardata . O civilizatie umanoida , un pic peste a noastra , nu poate produce nave perfecte . Si nici piloti ( sau ce - or fi ... ) ideali . Editat Iulie 22, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Citat Adica asa prosti sunt alienii astia de nu stiu sa piloteze niste nave si pica pe pamant cu ele ? Le intra praf si polen in motoarele antigravitationale, de aia picau. Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 (editat) Sau ceva site pe la carburatoare etc . In anii de aur carburantul aeronavelor ( la alimentare ) era triplu filtrat : sita metalica , matase si piele de caprioara ... P.S. - alienii or fi tragand ( cate ) ceva pe nas ? ... Editat Iulie 22, 2019 de gauss Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Acum 17 minute, gauss a spus: Totul trebuie luat cu rezerve . Maxime , daca m - ar intreba cineva . E doar o carte , cu un ( anumit ) punct de vedere . Dintre alte sute ( carti ) si zeci ( puncte de vedere ) . Personal , am o abordare globala . Adica citesc tot ce e referitor la un subiect . La fel de atent , fara idei preconcepute etc. Dupa 10 lecturi ai o perspectiva , un bagaj de cunostiinte , ceva idei definite etc . Dupa 50 , alta ... , idem dupa o suta . Ma rog , e ceva efort . E in dreptul fiecaruia sa considere daca merita , si sa actioneze in consecinta . P.S. - ipotetic vorbind , ceva nave de - ale altora pot cadea si din cauze tehnice . Asa cum cad si aeronavele noastre , asa cum am pierdut doua navete spatiale , submarine nucleare si altele , care constituie varfurile tehnologiei pamantene . Adica ceva defecte etc . E o ipoteza , dar nu cred ca total hazardata . O civilizatie umanoida , un pic peste a noastra , nu poate produce nave perfecte . Si nici piloti ( sau ce - or fi ... ) ideali . Absolut de acord, vorbeam la modul general, nu ma refeream special la cartea asta. E vorba de prabusirile in general relatate si prin alte carti, reportaje, ziare etc. O alta chestie e, ca, prabusirile astea sunt prezente de fo 70-80 ani in coa sau cel putin eu nu am auzit de unele mai vechi de atat. Mai citim, cine stie despre ce mai dam cand sapam mai mult Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 (editat) Sunt si mai vechi . Ma rog , asa spun unele izvoare . Datorita comunicarii precare din epocile mai indepartate , si cunoasterii primitive , au ramas evenimente de interes local . Cateva zeci de persoane , o comunitate mica etc . Asta in cel mai bun caz , daca s - a intamplat la vedere ( martori oculari etc . ) . Si fara mijloace de conservare , macar imagini . Altfel , explicatiile au fost din tot spectrul , inclusiv cu componenta religioasa . Un obiect zburator putea duce cu gandul la orice ... , inclusiv sarlatanie , magie , vrajitorii etc . Functiona si autocenzura , nu cred ca cineva din epoca ardea de dorinta sa - i spuna vreunui reprezentat al Inchizitiei ( sa zicem ) sau altei autoritati ca a vazut ceva din alta lume . Nu ca astazi , cand traim inconjurati de aeronave si alte obiecte zburatoare identificate , avem termeni de comparatie , libertatea cuvantului , parerilor , informatia circula extrem de rapid si are acoperire globala , evenimentele sunt documentate , inregistrate audio - video , distribuite in masa etc . Ba chiar retelele de socializare si site - urile gen Youtube ne alimenteaza cu fake - uri si alte plasmuiri ... https://www.history.com/news/americas-first-ufo-sighting Editat Iulie 22, 2019 de gauss Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 De acord si cu ce spui mai sus, dar se mai naste o intrebare, unde sunt epavele ? Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 (editat) M - am intrebat si eu de multe ori . Probabil au fost bucatatite de cei care au ajuns la ele , si preluate ca suveniruri , distruse , ascunse etc . Poate chiar recuperate de specia apartinatorilor . Daca e in zilele noastre , sau apropiat ca univers temporal , dispar intr - o juma' de ora daca e interes . Mai intai locul e izolat de curiosi , apoi se mascheaza daca e mare , urmand apoi proceduri rodate , sau se transporta la caderea noptii cu elicopterul daca nu - i asa mare etc . Nefiind acolo ( de fatza , martori oculari ) putem presupune orice . Acum ( ma gandesc eu ) , depinde si de dimensiuni . Alea de prin filme , de fumezi 2 tigari pana defileaza toata lungimea pe ecran , ar fi trebuit sa lase ceva ramasite . Daca au fost mai mici , cat o aeronava mijlocie , puteau dispare prin procedeele de mai sus . Ca tot e topic cu conspiratii , gurile rele spun ca prin biblioteca Vaticanului ar fi ( ascunse ) ceva artefacte semnificative , de prin alte lumi . Sa nu mai zic de " tintele " clasice , gen Area 51 etc. , unde tot omu' se intalneste si se saluta cordial si calduros cu tot soiul de locuitori de prin alte sisteme solare si galaxii etc . Editat Iulie 22, 2019 de gauss Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Vorba aia dintr-un serial, the truth is out there ! Link spre comentariu
Postări Recomandate