gauss Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Eeeee..., pe Lună și-a pus galosi, sa nu se murdărească de noroi! Mare kestie... Link spre comentariu
icar Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Cele doua imagini sunt perfect identice. Dar se pot gasi citeva mici deosebiri... Sau, cind vrei sa susti o prostie, pai o susti mai nene Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 De fapt pe Luna au folosit niste... clapari peste cizmele alea, la fel cum foloseam si noi pe vremuri in armata (in garda) pe ger... Dar concluzia este axact aceea de mai sus: cind cineva vrea sa demonstreze o prostie, cind cauta "argumente" pentru asta, nimic nu-i sta in cale!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 1, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2019 Acum 1 oră, Traian B a spus: De fapt pe Luna au folosit niste... clapari peste cizmele alea, la fel cum foloseam si noi pe vremuri in armata (in garda) pe ger... Dar concluzia este axact aceea de mai sus: cind cineva vrea sa demonstreze o prostie, cind cauta "argumente" pentru asta, nimic nu-i sta in cale!! Minunile ... care erau obligatorii in serviciul de garda la temperaturi exterioare sub 15 grade Celsius si protejau eficient picioarele impotriva degeraturilor se numeau paslari , erau realizati din pasla / fetru adica impaslitura din fibre naturale ( lana de oaie si de iepure ) iar talpa era probabil din impletitura de papura stil rogojina , se atasa pe exteriorul bocancilor , asa imi amintesc . Durata serviciului de garda se reducea la 1 ora ... In iarna '87 / '88 la Barlad au fost cateva nopti la rand temperaturi de -35 grade , dar am compensat noi in stil Vaslui , cu +40 grade , deci rezultatul final era pozitiv . Am scapat fara degeraturi , in ciuda unei experiente climatice deosebite . Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 (editat) Buzau , 197X . - 31 grade Celsius , si pe - acolo . Noaptea . Aproape o saptamana . Ziua , in jur de minus 15 . S - a dormit afara ... cu sac de dormit , si echipamentul specific . Editat Iulie 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 1, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2019 Da , Buzau - Crang . Dar cu sau fara paslari ? Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 (editat) Fara . Doar cu bilgheri , pantaloni cu pieptar ( captuseala molton , vatuiti ) si scurta ( in talie , mai mult o geaca ) imblanita ( blana naturala de oaie ) si fata de foaie de cort . Sac de dormit canadian , albastru . Si cort de o persoana , aceeasi provenienta si culoare . Sacul de dormit era cu puf ( ziceau ei ) si fulgi de gasca ( am vazut eu ) . Ar trebui sa am si ceva foto ... , mai sunt dator si cu altele ( tot foto ) . Editat Iulie 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Acum 8 ore, gauss a spus: Eeeee..., pe Lună și-a pus galosi, sa nu se murdărească de noroi! Mare kestie... Eu tot timpul v-am spus, trebuie sa repet mereu? Link spre comentariu
icar Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 A șters cineva intervenția mea? Ziceam ca pentru astronauti, cel mai mare pericol era cazatura. Deși greutatea era mai mica, impulsul si inerția erau ca si pe Pămînt. O cazatura putea fi fatala. Ca atare, cine naiba crede că acei papuci, cu care riști să aluneci si pe covorul din sufragerie, au fost utilizați pe Luna? Ma rog, cînd vrei sa demonstrezi niste aiureli, nu te dai inapoi de la nimic, chiar dacă te faci de rîs. Nu na refer aici la cel care a postat poza, a gasit-o omul si ne-a aratat-o. Pislari am purtat si eu, în armată. Noaptea erau - 30 de grade, ziua se incalzea bine, erau numai - 15! Din pacate, pislarii erau veșnic uzi, adică înghețati bocna! Mai bine lipsa. Puneam în bocanci, hîrtie de ziar sau tipici de polistiren expandat. Chiar foloseau! Ce bune ar fi fost incaltarile alea de pe Luna! Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Pentru mai multe detalii in HD va invit sa vizionati Apollo 11. Film documentar iesit pe piata anul asta, adica 2019. https://m.imdb.com/title/tt8760684/ E cu filmari din vremea aceea, care raspund la intrebarea: de ce ce am vazut la TV era calitativ asa de prost?! Spor la vizionare! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 http://blog.nikoskorpio.net/2016/04/30/truths-protective-layers/ Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Hmm clar e făcătură treaba asta cu luna, nea Armstrong pare că avea platfus. E clar că nu-l trimiteau ăștia pe bolovanul ăla cu așa probleme. Sper că va plac glumele mele Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Normal. Cum sa ajungi pe luna cand armstrong era biciclist. Hai mai taie din ele da le dreacu. Mohamed pe calu inaripat mai inteleg, dar cu bicicleta? E prea de tot! Link spre comentariu
Postări Recomandate