informer Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 (editat) In cladirea in care locuiesc (la ultimul etaj) exista infiltrari de apa intre izolatia exterioara de polistiren si zidul de caramida... nu importante dar exista si avem filmari/poze in acest sens. Apa se infiltreaza probabil de undeva de pe terasele mele sau ale vecinului de palier si problema apare la vecinii de sub. Am somat constructorul prin intermediul unui avocat pt. remediere insa acesta(constructorul) se incapataneaza sa sustina ca n-ar fi hidroizolatia de vina si s-a limitat la aplicarea de silicon la plintele ce inconjoara terasele... ceea ce dupa mine e o "frectie la picior de lemn" avand in vedere ca rosturile dintre placile de gresie de pe terase pot crapa oricand... si oricum nu cred ca-i rolul lor sa (hidro)izoleze. Am facut o adresa oficiala catre Inspectoratul pt. Constructii TM... n-a venit nimeni sa constate de 4 luni. Am incercat sa gasesc o firma care sa poata face o expertiza folosibila intr-un proces... N-AM GASIT in tot judetul Timis o firma care sa faca asta (calificat/oficial, nu "pareri")! Aveti vreun sfat, stiti vreo firma care poate face o astfel de expertiza... la urma urmei platim (ca asociatie) si daca vin din alt judet...? Editat Iulie 1, 2019 de informer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum