EK90 Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 Salut! Am facut rost recent de un Nokia 3410 functional, dar cu ceva componente lipsa (acumulator si ecran). Acumulatorul l-am cumparat, iar ecranul urmeaza. Acum cateva zile am decodat telefonul (acasa) deoarece era codat in Connex, a mers dar din momentul cand am introdus codul de deblocare telefonul se tot oprea. Am crezut ca este de la praful din el si l-am demontat si l-am spalat in alcool tehnic. Dupa montare problema cu opritul a disparut, dar telefonul refuza sa se conecteze la retea. L-am asezat langa un aparat de radio sa vad daca emite ceva si ... nimic. Cum as putea rezolva problema? Nu as mai vrea sa dau banii pe un ecran daca nu mai pot folosi telefonul. Sa se fi dus amplificatorul de semnal? Totusi cunosc cazuri in care telefonul a fost scapat in apa si nu a avut nimic (dupa uscare mergea perfect).Va multumesc! Link spre comentariu
Blind Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 Atat de sarac esti incat nu iti permiti sa iti faci un abonament si sa-ti iei un tel nou care are muult mai multe functii decat un 3410? (iar tel il iei si moca)Am vaga impresie ca cel ce ti-a dat telefonul stia ca face figuri din cand in cand dar s-a gandit ca poa' sa scape de el...prost te-ai nimerit...Incearca o resoftare... Link spre comentariu
EK90 Postat August 19, 2007 Autor Partajează Postat August 19, 2007 Telefonul l-am luat de la un prieten care vroia sa-l arunce (eu l-am luat macar pentru LED-uri), dar am vazut ca merge si am incercat sa-l fac (experimental). Ca telefoane personale am un SPV C100, un Sagem myx5-2 si un Siemens A70, nu e cazu sa fac un abonament. Eu am interbat ce ar avea de nu se conecteaza la retea (pana sa-l decodez a mers). Poate mai are cineva Nokia si a avut problema asta. Link spre comentariu
one Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Cu banii pe care ii dai pe baterie si display iti iei alt telefon, mai ales ca un 3410 complet functional il iei undeva la 40-70ron.Avand in vedere ca dupa un an de abonament iti poti lua un telefon nou cu puncte de fidelitate, nu vad de ce te-ai mai chinui sa faci un telefon aproape mort.Eu lucrez in service dar as repara acel 3410 doar daca nu as avea ce face si as vrea neaparat sa pierd timpul. oricum este un telefon compromis.Eu personal nu iau niciodata telefon la mana a doua. Imi iau un telefon simplu nou pe care il tin aproximativ un an, dupa care il schimb. Link spre comentariu
EK90 Postat August 21, 2007 Autor Partajează Postat August 21, 2007 Pe telefon nu am dat niciun ban, bateria am cumparat-o cu 4 RON de la cineva care avea un telefon tot ca asata, dar cu softu picat. Nu vreu sa fac telefonul pentru a-l folosi. Vreu doar sa-l stiu functional. Link spre comentariu
MishuL Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Daca reusesti sa-l faci sa mearga itzi vand eu un ecran NOU, l-am luat ca sa repar un tel si s-a dovedit pana la urma ca nu mai era buna placa (presupun), intrucat nevasta-mea intai sparsese ecranul, pe urma a spart si o sticla de cafea in geanta, peste el.Completeaza-ti adresa la profil.Afisajul este NOU, parca are si tastatura inclusa, si a fost intre 10 si 20 lei daca nu ma inshel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum