costy Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Salutare, ma poate ajuta cineva cu o deivtare si decupare pt o placa de pal? Nu e ceva extrem de complex dar cred ca cel mai usor ar iesi pe un CNC. E vorba de blatul pentru un birou in care vreau sa decupez si o "fereastra" cu colturile rotunjite iarasi, colturile blatuluil rotunjite Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Sablon de hartie sau direct desen pe placa si putina indemanare si o faci din soricel. O poti retusa cu smirghel daca nu e exact ce iti doresti. Link spre comentariu
costy Postat Iunie 30, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2019 (editat) de acrod, dar prefer s-o faca cineva care stie, are indemanare Eu n-am nici soricel nici nimic. In plus ar cam trebui freza intrucat decupajul ar avea si o buza(decupajul va fi acoperit cu sticla). Probabil ca cineva care lucreaza curent cu lemn ar putea sa faca manual cu freza totul dar cu siguranta nu sunt eu acela. Am uitat sa mentionez, e vorba de bucuresti; ar fi aiurea sa transport o placa de 130/60cm din alt oras Editat Iunie 30, 2019 de costy Link spre comentariu
Postări Recomandate