Vizitator Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 (editat) Va salut, Acest IR receiver provine dintr-un modulator FM auto. Era alimentat cu 5V. Impreuna cu telecomanda as putea sa fac o jucarie draguta. Ma puteti ajuta cu un pinout sau cu vreo masuratoare care sa ii determine ordinea pinilor? Nu stiu codul lui. Pe net sunt toate combinatiile de pinout. Editat Iunie 30, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Așa cum este așezat pe telecomanda (a doua poză) trebuie sa ai OUT GND VCC Limitează curentul sursei la 5mA (nu trebuie sa consume mai mult de 2-3mA la 5V) și dai alimentare. Chiar daca unele modele merg și fără (nu sunt open colector) eu le pun rezistența intre ieșire (colector) și alimentare. Era bine daca măsurai pe placa modulatorului, așa nu trebuie sa apelam la globul de cristal proaspăt lustruit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 (editat) Merci! O sa masor cand ajung acasa. Am recuperat si placuta si cam asa era montat. Se vede si alimentarea ei marcata, era prin 2 fire din alta placuta cu stabilizator. Editat Iunie 30, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 S-ar parea ca este TSOP1738. Atentie, circula pe piata cu mai multe variante de capsula. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 De ce nu TSOP38438? Sau cine știe ce alta chinezarie? Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 nu merge cu multimetrul pe dioda ? borna roșie la masa ( minus ) unde indica 400 sau ceva de genul e plusul, unde nu indica nimic e ieșirea. Dar trebuie testate toate variantele. Nu că ar fi vreo mare valoare 3 lei cât e un receptor din asta nou. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Ideea e ca aveam deja emitatorul gata facut. Am tsop 1738 noi, cateva. Capsula mai mare. Pe aia stiu. Nu e o avere, nu am mai avut timp de el. De masurat, nu am masurat nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum