Dj_Dog Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Salutare de curand am intrat in posesia unui radio Rigonda Bolsoi Stereo Pare intreg dar e foarte prafuit, il voi curata in viitorul apropiat, inca nu m-am hazardat sa il alimentez, are platanul de la pick-up iesit de pe ax, cred case poate rezolva Din cauza spatiului il tin la un amic la curte Cam cat ar valora o jucarie d-asta si daca prin lamparii de pe aici ar fi amator cineva am sa revin cu poze Link spre comentariu
and69 Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Buna ziua. Ce ati facut cu radioul, il mai aveti si daca da, in ce stare este? Cele bune. Andrei/ Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 După 2 ani o fi scăpat de el, ca nu e tipul care sa adune troace Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 17, 2021 Partajează Postat Decembrie 17, 2021 Mai ales ca e mare.... De tot. Cred ca are traf fain la alimentare, duce 17 lampi...... M-ar interesa. Link spre comentariu
tm07uxo Postat Decembrie 18, 2021 Partajează Postat Decembrie 18, 2021 Scuzati de Off topic. Ati mentionat ....Mai ales ca e mare.... De tot. Cred ca are traf fain la alimentare, duce 17 lampi...... M-ar interesa. Cit de mare ati dori ?? Disponibile la 400w, 900w, 1,5Kw cu tensiuni de lampa...Detalii pe MP Link spre comentariu
saptemari Postat Decembrie 18, 2021 Partajează Postat Decembrie 18, 2021 Nu merita dezmembrat in opinia mea. De aici https://www.radios-tv.co.uk/rigonda-radiogram/ ar reiesi ca are si tunning automat, ca ultimele Saba Link spre comentariu
and69 Postat Ianuarie 1, 2022 Partajează Postat Ianuarie 1, 2022 La multi ani 2022! Ma interesa mult ca piesa de schimb. Daca il mai are.... Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 1, 2022 Partajează Postat Ianuarie 1, 2022 Nu mai este..... Am primit MP... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum