Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lg 32 lb561b

Clement Popa

Postări Recomandate

Televizorul are backlightul defect.Ciudat e faptul ca dupa 6 ani de functionare a ars toate ledurile de pe cele 3 barete;Lg Innotek drt 3.0 32",brusc.

Am alimentat fiecare bareta cu sursa de proba Doar un led din cele 18 leduri de 6 v mai licarea anemic.Am mai gasit la alte tv. de la 1 la 8 leduri

dar niciodata toate,in scurt sau cu rezistenta de10 -20 ohmi.Cunoaste cineva explicatia.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• Clement Popa

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

sursa de curent constant,e specific lg ,si propietarului tv care nu duce la reparat pana nu e bezna totala,intr-un fel are dreptate si propietarul,decat sa-l duci la un ,,meserias,, sa schimbe 1-2 leduri,si sa-ti ia bani de 2 barete de leduri,mai degraba asa dai un ban dar stii ca trebuie sa le schimbe pe toate,si o spun ca am intalnit caz in care omul a dat 300lei pentru 3 leduri,si in cca o luna au picat si altele,sa dus la cel ce facuse manopera si acesta a spus ca nu are cum sa-l ajute ca astea sant produsele ,si ca il costa alta interventie,a venit la mine i-am comandat benzile (ale lui erau deja prea afectate)am scazut alimentarea ledurilor pana la o lumina destul de buna, si i-am luat 350lei cu garantie 3 luni,am ramas si eu cu cca 120lei,si clientul multumit pentru cel putin 3 luni,oricum cu alimentarea scazuta undeva la 70% eu zic ca ledurile vor dura mai mult ca si unul nou

Link spre comentariu

Asa e iulian tv,am mai avut de a face cu tipul asta de Lg,dar n-am gasit toate ledurile in scurt,ci doar 3-5-8 max.si limitand curentul din sursa la limita unei vizionari normale,n-a mai cazut nici un led din cele vechi,dar asta na mai trecut pe la mine si cum mai toti au reglat iuminatul spate la max.iata rezultatul.Multumesc.

Link spre comentariu

se poate scade din menu service,cel putin eu asa fac la lg,si la unele chinezesti,si vestel sau altele mai scad din sursa prin eliminarea unor rezistente sau alte metode,oricum led-urile sau dovedit mult mai proaste ca cfl-urile,care tineau minim 10ani,asta e si dorinta producatorului sa treaca garantia,sa poata vinde altul,vina fiind a ,,chinezului ,,in mare parte ce face produse ieftine ,,de tot sheetul,, si un mare producator daca nu se ,,muleaza,, dupa preturi va da faliment,asa ca facem produse pentru 1-2 ani la preturi ,,accesibile,, si poluam cat mai mult posibil,dar santem fericiti ca am dat 150 euro pe un tv ce tine 1-2 ani fara reparatie,si nu 500-1000 euro pentru un tv ce tine un minim 5-10ani fara reparatii,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări