Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BOSCH-AL1820 CV

Cojocea Aurel

Postări Recomandate

Va salut,acesta este un alimentator de bormasina cu acumulator care in urma ploilor din ultima vreme a intrat apa in el in timpul functionarii.Am gasit dioda SR 540 cu catodul topit,nu am gasit sa pun alta la fel,am pus un 1N 5822.Functioneaza destul de bine,incarca se opreste cand acumulatorul este incarcat,dar am o nelamurire,cand masor acumulatorul dupa incarcare am 22v in loc de 18v,are ceva? Trebuie sa pun acelasi tip de dioda SR 540?Nu am gasit sa cumpar,momentan ,noi la Braila avem un singur magazin de piese.Intrebarea mea e daca il las asa cei 4v in plus care apar la sfarsitul inarcarii pe acumulator dauneaza cu ceva?Sau trebuie neaparat sa pun aceiasi dioda SR540? Astept si eu o parere,un raspuns. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cojocea Aurel

2

• gabiz_ro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca e Li-ion cum reiese din info pe net

5 x 3.6V = 18V cand e descarcat

5 x 4.2V = 21V cand e incarcat

Acumulatorul presupun ca are 5 elementi inseriati.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, gabiz_ro a spus:

Daca e Li-ion cum reiese din info pe net

5 x 3.6V = 18V cand e descarcat

5 x 4.2V = 21V cand e incarcat

Acumulatorul presupun ca are 5 elementi inseriati.

Da acumulatorul e Li-ion si are 5 elementi inseriati,deci e normamal sa aiba 21v incarcat,ca imi arata DT-ul 22v asta e ,e chinez.Multumesc mult dl gabiz.ro,o zi buna iti doresc si multa sanatate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări