electricianul98 Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 Va salut. Am urmatoarele probleme cu un Onkyo tx 8050 si as fi recunoscator daca l-as putea repara cu ajutorul vostru: In primul rand nu am sunet de nicio culoare pe iesirea de boxe, nici pe iesirea "pre out", dar pe iesirea "zone 2 - pre out" am sunet, dar nu pot regla absolut nimic (volum, bas, inalte sau balans). De asemenea, daca il dau pe USB sau NET, ramane ecranul blocat la "Now initializing". In setup nu imi mai apare optiunea de "Firmware Update" si nici "Network setup". Am citit undeva pe net, ca problema ar fi de la soft. Am incercat un factory reset (apasand butonul tuning mode + butonul On/Standby, pe ecran apare "Clear", dar nu rezolva nimic). Problema a aparut dupa un update de firmware. Ma gandeam sa-i pun versiunea originala de firmware, dar nu mai am acces la "Firmware Update", acesta nu mai apare in setari. Mai sunt alte posibilitati de a pune softul original? Ceva sfaturi? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum