Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Compatibilitate adaptor

Vizitator panasonic

Postări Recomandate

Vizitator panasonic

Salutari all

Am un alimentator de la un cantar electronic care a decedat, am gasit sa achizitionez altul cu aceleasi caracteristici, inca vad ca asta nou ar fi de 800mA fata de cel vechi care era de 700mA.as dori sa va intreb daca e ok, din specificatii vad ca ar fi la fel, atasez foto  :  Multumesc

1479610565_acadaptornou.thumb.jpg.6eae07345242c498e4f08ba6ce8099e7.jpg

vechiul adaptor ars.jpg

Editat de panasonic
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Curentul pe care alimentatorul poate să-l livreze consumatorului e chiar mai bine să fie mai mare.Tensiunea trebuie să fie însă identică cu cea a vechiului alimentator.

Vedeţi că alimentatorul pe care doriţi să-l cumpăraţi are la ieşire c.a. adică de  curent alternativ, deci nu puteţi să-l folosiţi pentru cântar, care necesită curent continuu.

Căutaţi alimentator de 9V/800mA c.c. sau de curent mai mare.Nu sunt greu de găsit...https://www.shopmania.ro/q-alimentator-9v

Editat de validae
Link spre comentariu

nu  este  deloc   bun  , tovarasu` ... am  fost  ferm  convins  ca  in  prima  poza  este  originalul  oem  si  in  a  doua  este   cel  asa  zis  echivalent ,  dar  este  exact  pe  dos ... sorry ...acum  am  citit  cu  mai  multa  atentie  si  am  vazut  realitatea  cea  cruda  si  nedreapta . de  aceea  mi-am  editat  complet  postarea  initiala . cred  ca  ar  fi  mai  bine  sa  stearga  un  domn  moderator  postarea  mea  ...pt  ca  lucrurile  cu  adevarat  importante  s-au  spus  in  postarea  precedenta . 

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Se pare că originalul era cel de 9Vc.c./700mA (poza a doua) şi cel pe care doreşte să-l cumpere e cel din prima poză 9Vc.a./800mA, dar acesta are ieşire de curent alternativ şi nu poate fi utilizat la alimentarea cântarului...

Editat de validae
Link spre comentariu
Vizitator panasonic

Ce inseamna sa nu am ochiul format ca dvs, abia dupa ce mi s-a spus am vazut semnul de c.a.. Greseala mea ca nu am specificat ca in prima poza este cel ce doream sa-l achizitionez si al doilea era cel vechi.  Mai caut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări