Vizitator panasonic Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 (editat) Salutari all Am un alimentator de la un cantar electronic care a decedat, am gasit sa achizitionez altul cu aceleasi caracteristici, inca vad ca asta nou ar fi de 800mA fata de cel vechi care era de 700mA.as dori sa va intreb daca e ok, din specificatii vad ca ar fi la fel, atasez foto : Multumesc Editat Iunie 26, 2019 de panasonic Link spre comentariu
validae Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 (editat) Curentul pe care alimentatorul poate să-l livreze consumatorului e chiar mai bine să fie mai mare.Tensiunea trebuie să fie însă identică cu cea a vechiului alimentator. Vedeţi că alimentatorul pe care doriţi să-l cumpăraţi are la ieşire c.a. adică de curent alternativ, deci nu puteţi să-l folosiţi pentru cântar, care necesită curent continuu. Căutaţi alimentator de 9V/800mA c.c. sau de curent mai mare.Nu sunt greu de găsit...https://www.shopmania.ro/q-alimentator-9v Editat Iunie 26, 2019 de validae Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 (editat) nu este deloc bun , tovarasu` ... am fost ferm convins ca in prima poza este originalul oem si in a doua este cel asa zis echivalent , dar este exact pe dos ... sorry ...acum am citit cu mai multa atentie si am vazut realitatea cea cruda si nedreapta . de aceea mi-am editat complet postarea initiala . cred ca ar fi mai bine sa stearga un domn moderator postarea mea ...pt ca lucrurile cu adevarat importante s-au spus in postarea precedenta . Editat Iunie 26, 2019 de misuraelectronic Link spre comentariu
validae Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 (editat) Se pare că originalul era cel de 9Vc.c./700mA (poza a doua) şi cel pe care doreşte să-l cumpere e cel din prima poză 9Vc.a./800mA, dar acesta are ieşire de curent alternativ şi nu poate fi utilizat la alimentarea cântarului... Editat Iunie 26, 2019 de validae Link spre comentariu
Vizitator panasonic Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Ce inseamna sa nu am ochiul format ca dvs, abia dupa ce mi s-a spus am vazut semnul de c.a.. Greseala mea ca nu am specificat ca in prima poza este cel ce doream sa-l achizitionez si al doilea era cel vechi. Mai caut. Link spre comentariu
Vizitator panasonic Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Am gasit doua de 9v 1A cc. L-as lua pe ala care nu e made in china, poate e mai bun... Link spre comentariu
UDAR Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Acum 25 minute, panasonic a spus: L-as lua pe ala care nu e made in china, poate e mai bun... Care-i ăla ? Link spre comentariu
Vizitator panasonic Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Acu vazui ca ambele-s made in china, l-as lua pe primul, Honor vad ca-i zice... Link spre comentariu
validae Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Ia-l pe care vrei, diferenţe notabile nu cred să fie între ele, oricum nu vizibile din afară.Ca parametri sunt la fel de buni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum