alexy Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Un ETR2-69 EATON, este cel mai bun softstart,bineinteles cu rezistentele,,,, Link spre comentariu
vijelie02 Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Daca pui capacul ce rost mai au ledurile alea pe placute? Pentru info nu trebuiau scose pe panou? Link spre comentariu
vijelie02 Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Peste 25A, e mult marketing pentru vanzare usoara. Si e jumatate din toate punctele de vedere. Link spre comentariu
alexy Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 15 minute, vijelie02 a spus: Daca pui capacul ce rost mai au ledurile alea pe placute? Pentru info nu trebuiau scose pe panou? nici nu vad ledurile , amplificatorul este in rack Link spre comentariu
alexy Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 (editat) puteam sa clipeasca in standbay in alte culori etc , sa mai pun inca doua leduri pentru protectie boxe , telecomanda etc, dar , imi place clasic cat mai simplu numai general ( si culmea am montajele) Editat Ianuarie 29, 2022 de alexy Link spre comentariu
alexy Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 imi place videoclipul , dar cand a spus de bias "reglat ca la carte" ce inseamna,,,,, cati mv etc si etc Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 1 hour ago, Marian said: ... pai cu un radiator doar putin mai mare decat placa nu pot sa pricep cum putem spune ca-i "extrem de generos". Conform caror teste termice s-a determinat caracterizarea? Ca "ochiometric" nu e deloc tehnic. Radiatoare bune are in schimb @alexy. Radiatoarele din video sunt mai mari decat zici. Sunt pe toata adancimea carcasei, probabil in jur de 30cm si inalte de peste 10cm, cu o adancime de minim 4cm din estimari. Poate nu vor sta la 40°C pe 4R si 150W, dar asta nu e modul in care asculti in casa ore in sir ca sa conteze. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Radiatorul pare asa la ochi ca are o rezistenta termica de 0,5C/W deci la 90w disipati temperatura va fi de 45C. Plus cei 25C ambientali avem 70C. Plus inca 10C de la pastila la radiator, avem 80C in pastila. Temperatura asta se atinge la puterea maxima in 4ohm cu semnal sinusoidal continuu. Asadar nu este nicio problema nici macar la testarea sinusoidala. In practica, pentru muzica, radiatorul este generos dimensionat, asa cum a precizat baiatul care a facut filmul. Filmul este foarte important pentru ca ne arata testele amplificatorului cu tranzistoare finale de 4Mhz ! Rezultatele sunt impecabile. Nu agata alimentarea la clipping nici macar la frecventa mare. Pentru mine ca designer al schemei acest filmulet este foarte important si da startul folosirii finalilor cu fT-ul mic. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 13 minute, Mircea a spus: Radiatoarele din video sunt mai mari decat zici. Sunt pe toata adancimea carcasei, probabil in jur de 30cm si inalte de peste 10cm, cu o adancime de minim 4cm din estimari. Si eu zic la fel -> 32cm x 11,5cm x 3cm (inaltimea aripioarelor), cu baza de cca 9-10mm. Si au aripioare pana in fundul fundului Plus placa frontala care mai disipa si ea ceva. Se mai poate reduce putin temperatura radiatoarelor folosind picioare mai inalte. Foarte faina carcasa, pacat ca nu am vazut-o cand a fost de vanzare ca as fi luat-o eu Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Uitati aici carcasa cu radiatoarele in cauza. Sa fim seriosi, sunt mari. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Exact despre aceea vorbeam. Link spre comentariu
alexy Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 cine are nevoie de CAD , facut de mine pentru conectori mufe etc din spatele amplificatorului Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 Radiatoarele au 35.5 cm adancime, 12 cm inaltime si 4 cm grosime. Aripioarele au baza de 1 cm si aripioare de 3 cm. Link spre comentariu
alexy Postat Ianuarie 29, 2022 Partajează Postat Ianuarie 29, 2022 (editat) la mine este regula , sa nu aud ventilatoare la un amplificator audio ,mai bine fara un amarat de multimetru , fara osciloscop si , din videoclip am vazut este un generator de semnal , in care toti lau criticat, , cum este bine , pentru audio? Editat Ianuarie 29, 2022 de alexy Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum