sk24bpo Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 Tensiunea de 10mV pe fiecare rezistenta din emitoarele finalilor ii asigura o functionare cu distorsiuni mici si o disipatie termica in gol rezonabila. Tehnic-Dan felicitari si sa te bucuri de muzica. Link spre comentariu
niksound Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 Seara buna,mai am de debitat radiatoarele si apoi testare Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 C22 - Zobelul/Bucherot-ul de pe iesire trebuie sa fie la mai mult de 100Vcc. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Ce se recomanda dintre cei 3 producatori? Talema - indel - breve tufvassons ? Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 (editat) Talema de departe, apoi Indel dar deja calitatea scade mult, sarma nu mai este din cupru, izolatia este slabuta, miezul din tabla chioara probabil pentru ca se cam incalzesc. Breve astia sunt execrabili la toroidale, am avut cateva si le-a iesit sarma din ele, cred ca sunt chinezesti cu nume nordic ca sa te pacaleasca. Breve sunt ultimii in lista mea. Indienii de la Talema sunt foarte seriosi, un pic mai scumpi dar au materiale si lucratura buna, undeva la nota 7...8. Cine are doreste calitate foarte buna, de nota 9 ca sa zic asa, lucreaza pe comanda cu Petra dar pretul se dubleaza, nu stiu daca mai e rentabil economic. Puteti apela la ei daca doriti sa impingeti amplificatorul catre zona highend. Editat Iulie 25, 2019 de sk24bpo Link spre comentariu
alf Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Acum 18 minute, sk24bpo a spus: Indienii de la Talema sunt foarte seriosi, un pic mai scumpi dar au materiale si lucratura buna Am cumparat destul de multe transformatoare Talema de la polonezi si majoritatea erau fabricate in Cehia https://talema.com/about-us Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Multumesc dan si sk24bpo. iote-l si pe victor a regasit sectiunea asta Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 O solutie de buget mai redus ar fi sa cumparati transformatoare sh de pe forum. Din pacate nu apar cand ai nevoie, sau exact ce ai nevoie. Dar uneori mai apar. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 De ce apar cuplate termic tranzistoarele din generatorul de curent ? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iulie 25, 2019 Partajează Postat Iulie 25, 2019 Acum 9 ore, vijelie02 a spus: Ce se recomanda dintre cei 3 producatori? Talema - indel - breve tufvassons ? Mai am eu doua surse in comutatie ramase de la un proiect abandonat. Daca esti interesat da-mi de stire. E greu sa gasesti un traf bun. Link spre comentariu
niksound Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Seara buna,am alimentat SARA si functioneaza excelent.Am lasat biasul la 15mv deocamdata pana la montarea in carcasa.Nu am reusit inca sa debitez radiatorul si testele le-am realizat pe un radiator mare 60X30Cm.De aceea temperatura de lucru masurata pe radiator nu a depasit 38 grade.Alimentare la +/-54V din smps.Componenta CC pe iesire 0,4mv pe o placa si 0,5mv pe a doua.Nu detin osciloscop pentru a efectua masuratori mai complexe. Suna foarte bine,un sunet cald,placut,bogat. Multumesc tuturor care au depus efort pentru realizarea acestui amplificator. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 La 25.07.2019 la 10:42, cocochannel a spus: De ce apar cuplate termic tranzistoarele din generatorul de curent ? Apar pentru ca sunt si trebuie sa fie, chiar si la schema asta. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 (editat) Ce prefinali ati folosit? Am gasit NTE2647 /2648 in loc de 2SA SI 2SC la tme dar nu sunt pe stoc. Cred ca urmatoarea optiune ar fi MJE15032 /15033 dar cu ft mai jos la 30MHz Editat Iulie 27, 2019 de Mihai85 Link spre comentariu
niksound Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Am folosit prefinalii recomandati in schema,am gasit la adelaida. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Acum 7 ore, Thunderer a spus: Apar pentru ca sunt si trebuie sa fie, chiar si la schema asta. Pai mai la deal zicea cineva ca se cupleaza termic tranzistorii din intrare. Daca asa trebuie, am notat. Acu daca ma uit si la poza parca nici rezistentele nu au valorile trecute pe cablaj. Oare ce beta ar trebui sa aiba tranzistorii micuti ? Am comandat cate 20 de la digikey, fiecare pozitie are un beta foarte grupat, 670 unii, 410 altii si tot asa. nu pot sa imperechez nimic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum