sesebe Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Dacă folosești un DAC extern de calitate nu mai contează dacă e CD sau DVD. Link spre comentariu
alexy Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 (editat) am observat , ca numai trebuie dac , amplificatorul , si boxele isi face treaba , fara corectii , corector de ton sau eq ( Boxele cu difuzoare scanspeak) Editat Ianuarie 30, 2021 de alexy Link spre comentariu
serbanp Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 @ Shambala Va multumesc pentru raspuns. Intrebarea era ca acele corniere vazute in poza aveau gauri trase si filetate pentru montarea capacului . Eu nu am posibilitatea asta iar de dat gauri direct in radiator ma gandesc ca la cateva montar/demontari se strica filetul. Va multumesc inca o data pentru timpul acordat si spor la treaba. Link spre comentariu
alexy Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 (editat) doua difuzoare intro boxa( bineinteles stereo) asa cum am eu ,este ca un subwooferr ajunge boxele https://www.madisoundspeakerstore.com/approx-8-woofers/scanspeak-22w/8851t-00-8-revelator-woofer/, si percuta foarte bine Nota moderatorului - @ Alexy - te rog sa scrii mai corect gramatical si sintactic. Nu doar ca masacrezi gramatica limbii romane dar din constructiile frazelor tale cu mare greutate se intelege ceva. Pe acest forum toleranta gramaticala este mare dar tu o depasesti cu mult. Urmatorul post scris in acest fel va fi sters fara explicatii. Editat Ianuarie 30, 2021 de Shambala Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 @ Serbanp - radiatoare si/sau corniere noi gata gaurite si filetate nu exista. Fiecare isi da propriele gauri si flete. S-a scris aici despre diverse tehnici folosite. Daca vrei sa eviti filetele in aluminiu sunt si pt asta solutii, dar mai greu de aplicat in cazul acestor cablaje Sara. In general prelucrarile mecanice sunt incomode si dificile pt electronisti; ori te chinui si le rezolvi personal, ori cumperi carcase complete pe bani multi. Dar si la acelea ai de dat ceva gauri. Link spre comentariu
alexy Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 "Shambala"te rog sa imi stergi toate postarile Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 @ alexy - conform reglamentului (asumat la inscrierea pe forum) toate postarile, odata efectuate sunt proprietarea forumului. Daca doresti poti sa iti stergi contul, caz in care postarile raman dar in locul numelui va fi scris "Vizitator". Link spre comentariu
alexy Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Da , te rog sa imi stergi contul , multumesc la toti pentru ajutor, si numai bine Link spre comentariu
alexy Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 (editat) daca nu stiu gramatica , ma retrag, conform regulamentului forum mergem inainte ce sa facem astept , stergerea , contului , si inca o data va multumesc Editat Ianuarie 30, 2021 de alexy Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 (editat) Acum 8 ore, Shambala a spus: @ alexy - ... . Daca doresti poti sa iti stergi contul, caz in care postarile raman dar in locul numelui va fi scris "Vizitator". Conturile nu se sterg "la cerere" de catre moderatori sau admin ci de catre fiecare user in parte, din "Panoul utilizatorului". Sunt sterse de catre personalul administrativ doar conturile clonelor sau cele facute doar pt a insulta (sunt si cativa "clienti" de acest tip). Editat Ianuarie 31, 2021 de Shambala Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 41 minutes ago, alexy said: daca nu stiu gramatica , ma retrag, conform regulamentului forum mergem inainte ce sa facem astept , stergerea , contului , si inca o data va multumesc Poate o sa regreti mai tarziu, dar asta e singura cale: 14 minutes ago, Shambala said: Conturile nu se sterg "la cerere" de catre moderatori sau admin ci de catre fiecare user in parte, din "Panoul utilizatorului". A dezactivat Vasile optiunea asta. Vezi link mai sus de ce. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 31, 2021 Partajează Postat Ianuarie 31, 2021 (editat) Aha, nu stiam. Nu am sters vreun cont "la cerere" pana acum. Multumesc Mircea. Editat Ianuarie 31, 2021 de Shambala Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 11, 2021 Partajează Postat Februarie 11, 2021 (editat) Cand sunt mai multi trz. in paralel asa cum este caul aici se considera un beta mediu, sau cum sta treaba? Editat Februarie 11, 2021 de daniels Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 La ce va foloseste beta in cazul de fata? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum