okean Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Cu teflon... Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Se poate pune si un cost aproximativ la finalizarea proiectului? Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Acum 2 ore, daniels a spus: Se poate pune si un cost aproximativ la finalizarea proiectului? 2-3K euro?!? Depinde de fiecare ce cucuri haudiofile integreaza in el. Vrei ieftin il faci poate si cu 500E - depinde de carcasa. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Acum 2 ore, sesebe a spus: Hai ca deja am dat prea mult din casa si binenteles sint de acord ca astfel de discutii nu-si au locul aici. Facem cheta sa achitam ce ai dat din casa ? Da-ne o adresa de paypal sa te compensam Apropo vezi ca are si Vasile nevoie de noi sa il ajutam Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Acum 23 minute, maxente a spus: Facem cheta sa achitam ce ai dat din casa ? Da-ne o adresa de paypal sa te compensam Apropo vezi ca are si Vasile nevoie de noi sa il ajutam Da stiu dar eu nu fac operatiuni online. De asta nici nu ai cum sa ma compensezi. Link spre comentariu
alexy Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Amplificatorul gata ,pregatit pentru a fii montat in rack-ul audio,,,,,, Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Alea-s protectii la DC chinezesti? N-ar strica sa incerci sa reduci arcul intre contacte. Link spre comentariu
alexy Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 mam tot gandit sa montez bobina de 1-2uH la iesirea difuzorului, nu am mai pus bobina si rezistenta in paralel Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 O poti pune direct pe borna de iesire (mufa) din panoul de spate al cutiei. S-a mai discutat, nu e 100% necesara, dar la o adica poate face bine. Rau nu prea are cum sa faca. Link spre comentariu
alexy Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 (editat) Am inceput constructia la al doilea amplificator SARA ptr alte perechi de boxe ale mele,,,,,,,JBL E100(boxele inca sant in rodaj noi noute) Editat Noiembrie 14, 2020 de alexy Link spre comentariu
alexy Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 (editat) Acest amplificator , vreau sa il construiesc cu un singur transformator de 800Va ,carcasa imi permite sa pun doua transformatoare , dar pacat de conzii de https://imgur.com/wxZ0qnK ,(vreau sa las conzii) de fapt dezmbrez amplificatorul asta las numai carcasa si conzii ,acum nu stiu sa las si puntile redresoare , sau sai pun o singura placa sursa alim sara , ptr ambele module de amp si inca o problema, sa mai unesc cele doua radiatoare cu o placa de AL 10mm grosime ,sau sai pun numai niste pasta termica intre radiatoare? Editat Noiembrie 14, 2020 de alexy Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 Modulele mele Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 La 14.11.2020 la 15:55, alexy a spus: si inca o problema, sa mai unesc cele doua radiatoare cu o placa de AL 10mm grosime ,sau sai pun numai niste pasta termica intre radiatoare? Eu as face pune pasta intre cele 2 iar apoi as pune 2 bare de cupru in care sa prinzi tranzistorii, barele de cupru prinse cu alte suruburi de radiator si pasta termica sub. Bara de cupru gasesti la magazinele serioase de instalatii electrice, una de 50x5mm ar fi ok, pentru ca iti iese si un filet foarte bun in ea pentru prinderea tranzistorilor. Sau daca nu tabla de cupru groasa (minim 5mm), in genul la cea care am folosit-o eu la panoul frontal pentru Sara, dar asta e mai greu de gasit Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 La 14.11.2020 la 14:55, alexy a spus: ...si inca o problema, sa mai unesc cele doua radiatoare cu o placa de AL 10mm grosime ,sau sai pun numai niste pasta termica intre radiatoare? Vreti sa folositi doua radiatoare la un modul amplificator sau câte un radiator de fiecare modul? Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Banuiesc ca sint cite doua radiatoare pe fiecare parte fiindca sint scurte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum