Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator SARA 2016 detalii despre constructie

vlad228

Postări Recomandate

Acum 2 ore, daniels a spus:

Se poate pune si un cost aproximativ la finalizarea proiectului?

2-3K euro?!?

Depinde de fiecare ce cucuri haudiofile integreaza in el. Vrei ieftin il faci poate si cu 500E - depinde de carcasa.

Link spre comentariu

O poti pune direct pe borna de iesire (mufa) din panoul de spate al cutiei. 

S-a mai discutat, nu e 100% necesara, dar la o adica poate face bine. Rau nu prea are cum sa faca.

Link spre comentariu

Acest amplificator , vreau sa il construiesc cu un singur transformator de 800Va ,carcasa imi permite sa pun doua transformatoare , dar pacat de conzii de https://imgur.com/wxZ0qnK ,(vreau sa las conzii) de fapt dezmbrez amplificatorul asta las numai carcasa si conzii ,acum nu stiu sa las si puntile redresoare , sau sai pun o singura placa sursa alim sara , ptr ambele module de amp

si inca o problema, sa mai unesc cele doua radiatoare cu o placa de AL 10mm grosime ,sau sai pun numai niste pasta termica intre radiatoare?

Editat de alexy
Link spre comentariu
La 14.11.2020 la 15:55, alexy a spus:

si inca o problema, sa mai unesc cele doua radiatoare cu o placa de AL 10mm grosime ,sau sai pun numai niste pasta termica intre radiatoare?

Eu as face pune pasta intre cele 2 iar apoi as pune 2 bare de cupru in care sa prinzi tranzistorii, barele de cupru prinse cu alte suruburi de radiator si pasta termica sub.

Bara de cupru gasesti la magazinele serioase de instalatii electrice, una de 50x5mm ar fi ok, pentru ca iti iese si un filet foarte bun in ea pentru prinderea tranzistorilor.

Sau daca nu tabla de cupru groasa (minim 5mm), in genul la cea care am folosit-o eu la panoul frontal pentru Sara, dar asta e mai greu de gasit

45834.png

Link spre comentariu
La 14.11.2020 la 14:55, alexy a spus:

...si inca o problema, sa mai unesc cele doua radiatoare cu o placa de AL 10mm grosime ,sau sai pun numai niste pasta termica intre radiatoare?

Vreti sa folositi doua radiatoare la un modul amplificator sau câte un radiator de fiecare modul?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări