sesebe Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Nu, principala problema care apare o reprezinta desprinderea pastilei de siliciu de pe ambaza si in consecinta cresterea rezistentei termice ceea ce duce la o incazile mai puternica a pastilei ceea ce duce la cicluri mai puternice si asa mai departe, defectare accelerata, si, se manifesta la toate tipurile de componente. Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 In general mosfeturile cu destinatie industriala au SOA mai mare, Pd mai mare, si suporta bine puteri mai mari decat bipolarii, etc., asta este stiut. Din cele putine informatii "scapate" pe net, taica Pass zicea ca el prefera mosurile verticale si pt ca rezista mai bine la abuzuri. In sintagma pe care am citit-o eu scria "modificari ireversibile in pastila de siliciu" si ceva despre microfisuri. Din pacate alte explicatii (acolo) nu erau date. Referinta era in mod clar la bipolari, banuiesc ca la cei din vremea respectiva - anii '70. Ca observatie - bipolarii vechi foarte cautati de unii amatori se remarca in primul rand prin Pd relaltiv mica, de 70-max.100W. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 E normal sa se coaca in timp, DAR 60C nu prea cred ca atingi tu in practica prea multa vreme ca te trezesti cu vecinii la usa, iar in perioada asta cu politia sa vada de nu dai vreun chef ilegal. In cazul real amplificatorul va fi rece. Iar daca te duci undeva la o cabana si ii dai in goarna in timp ce faci gratarul nu e mare lucru sa iei orice cooler banal de PC care va face o diferenta imensa. Parerea mea e ca nu are rost sa supradimensionezi doar de florile marului. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Am o carcasa cu vu-metre cu ac frumoase. Carcasa are mai mult de 10 cm inaltime, iar radiatoarele nu dau bine pe exterior. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Acum 10 minute, daniels a spus: Am o carcasa cu vu-metre cu ac frumoase. Carcasa are mai mult de 10 cm inaltime, iar radiatoarele nu dau bine pe exterior. Nu o vinzi? Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Deocamdata o mai tin. Link spre comentariu
alexy Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Am mai reusit sa mai inaintez putin la amplificator,am montat fatada si transformatoarele ,am probat cuplarea decuplarea si softstartul,,,, https://drive.google.com/file/d/1EtoyWrEjFdvbjq_99KqbNTiw6Dq9zhKv/view?usp=sharing Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Pt cine doreste in format text ce s-a scris pana aici https://www.elforum.info/applications/core/interface/file/attachment.php?id=174407 cu sprijinul colegului @Bandi Szasz Link spre comentariu
alexy Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 (editat) eu la teste amplificatorului , albumul Sarah Brightman-Eden Editat Noiembrie 8, 2020 de alexy Link spre comentariu
alexy Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 (editat) de acum o ora am reusit sa finalizez amplificatorul monstru cu doua transformatoare de 625VA , si teste, da intradevar sunet audiophile,fara cuvinte, scuze ptr poze facute seara, ce as putea pune pe leduri sa numai fie asa luminoase , eu mam gandit un tub contractibil puse pe leduri,,am sa mai fac ceva poze ziua mai clare Editat Noiembrie 9, 2020 de alexy Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Ca sa nu mai fie asa luminoase se pune... o rezistenta mai mare in serie. Felicitari pentru realizare! Pe ce amplificator ascultai inainte ca sa stiu cu ce compari. E o curiozitate. Link spre comentariu
alexy Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 (editat) inainte ascultam cu statie TECHNICS SU-C800U + SE-A900S, dar boxele mele le trebuia amplificare buna sa se auda la difuzoarele care le are Scanspeakuri, asa bass nu am auzit in viata mea plin , ce sa mai zic de medii si inalte super se aude pe amplificatorul SARA ( sa mai pun GND de la sursa la carcasa ,nu are zgomot deloc)cablul de semnal la statie am pus Viablue NF-Quattro silver Editat Noiembrie 9, 2020 de alexy Link spre comentariu
alexy Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 multumesc mult pentru sprijin , si pentru cine a conceput amplificatorul SARA Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Poate o recapare la vechiul sistem? Conceptorul SAREI e Raimond (sk24...), e "vina" lui. Link spre comentariu
CristiZ Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 De la TME ce cablu de semnal recomandati? Pentru conexiunile interne de semnal ale amplificatorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum