Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator SARA 2016 detalii despre constructie

Postări Recomandate

Acum 5 minute, victor_wts a spus:

Deja divagam f tare pe subiect :)

am sa le comand si cam aia e.

Acum sa fiu la subiect. In fisierul bom gasit de mine ultima rezistenta e de 250k dar care are atasat un link catre o rezistdnta de 24k9. E ok? 

Nu, nu e ok. Aceea rezistenta poate fi de orice valoare intre 200k si 470k dar nu de 25k. Trebuie sa fie cel putin egala cu 200 kohm dar nu mai mare de 470 lohm. Banuiesc ca te referi la R45 si R47.

SARA-2016 schematic.jpg

Link spre comentariu

Vezi sa il construiesti si sa il reglezi corect. Si sa incerci sa imperechezi piesele care merita imperecheate, daca nu macar sa degenerezi local cu reactie negativa ca sa mai scapi de ne imperechere.

Ca astea iti dau masuratorile bune.

Apoi cand ai terminat. Cu toate cand semnalul pe dreptunghiular nu se agata cand ai putine oscilatii pe sarcini naravase te apuci sa o dai in audiofilie sa pui tot felul de condensatoare si alte povesti.

Deocamdata pune ceva decent si dupa ce tehnic ai terminat totul si te manca fa ce modificari vrei.

Editat de Sharky
Link spre comentariu
Acum 8 ore, victor_wts a spus:

Bobinez... bobinez... :)

Care e cea mai buna optiune pt C19? Eu am luat MLCC C0G. Ar fi mai ok un FKP2?

20200711_024644.thumb.jpg.a7b58a5b41bda7f726d4d826148b10dd.jpg

Ambele variante sunt top-class. Tensiunea semnalului acolo este mica deci cu atat mai putin va distorsiona C19. Poti pune cu ochii inchisi oricare dintre variante.

Acum 7 ore, daniels a spus:

Are cineva 2 condensatori nepolarizati pt intrare din cei verzi?

Acei condensatori sunt inseriati si nu vad nici tensiuni si nici curenti mari. Orice electrolitic, chiar si nepolarizat va masura si canta excelent. Ba chiar si cei din tantal se vor comporta bine. Nu este musai sa pui serii audiofile ca sa ai calitate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări