bmsorin Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) La mine nu... Am incercat de 3 ori, au blocat suma, dar pe pagina lor, apare neplătit, iar dupa o săptămână s-a deblocat suma blocata. Editat Iulie 30, 2019 de bmsorin Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 @Dan85 Am printat sablonul de la tine si mi se pare ca nu e chiar ok, imi par gaurile pentru finali fugite spre exterior cu cativa mm buni. Cele de suruburi de pe colturi si cele de la prefinali si superdioda, vin perfect, dar la finali, nu. Poate nu printez eu ceva correct. A incercat sa gaureasca cineva radiatorul dupa acest sablon? Ar fi utila adaugarea dimensiunilor pe sablon, in felul asta se poate verifica cu sublerul dupa printare. Poate doar la mine apare abaterea asta din cauza imprimantei... Referitor la tranzistorii de la ON Semiconductor, care ar fi cei mai buni finali de la ei pentru acesta schema? in combinatia cu prefinalii MJE 15032+15033 Link spre comentariu
CristiZ Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) Confirm si eu ca gaurile finalilor sunt descentrate! Editat Iulie 30, 2019 de CristiZ Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Am spus mai sus ca sa puteti folosi un sablon va trebuie o imprimanta care sa scoata 1:1. Cele casnice deformeaza. De aceea am spus ca cotarea e de preferat. Link spre comentariu
CristiZ Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 gaurile de pe margine se potrivesc deci printarea nu e deformata, tre sa fie sablonul pentru o placa mai veche Link spre comentariu
cristi7521 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Imprimanta nu are cum sa deformeze. A incercat cineva sa vada daca "in oglinda" gaurile corespund? Link spre comentariu
CristiZ Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) Nu e asa grav. Fiecare isi poate face un sablon daca are un subler sau poate marca direct pe radiator, puncta apoi, verifica si gauri. Acum 4 minute, cristi7521 a spus: Imprimanta nu are cum sa deformeze. A incercat cineva sa vada daca "in oglinda" gaurile corespund? Eu am verificat. Este aceasi problema Editat Iulie 30, 2019 de CristiZ Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Gaurile nu trebuie sa fie la fix. Daca nu lipesti finalii prea din scurt si lasi terminalele mai lungi, atunci ai destula toleranta sa tragi capsula tranzistorului in dreptul gaurii cand prinzi surubul. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Mai trebuie loc pentru capul surubelnitei Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) Verifica sablonul (pdf atasat) la cateva imprimante diferite ca marca. Editat Iulie 30, 2019 de daniels Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Dar nu aveti proiectul Eagle? Se poate printa direct de acolo. Link spre comentariu
niksound Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Acum 8 ore, djlove a spus: Poate recomanda cineva alti prefinali care sa poata fi gasiti, de exemplu la Farnell? Cei trecuti pe placa nu se gasesc nici la tme si nici la farnell si parca nu as mai face o comanda si la alt furnizor doar pentru 4 prefinali Daca doriti puteti lua prefinalii recomandati de la Adelaida Craiova. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) La inceputul acestui topic exista un fisier Eagle cu cablajul. Am lasat doar gaurile si am adaugat acel X pe centrul lor. Am facut si trei linii cu dimensiuni diferite pentru a verifica cum scoate imprimanta. Abaterea nu poate fi mai mare de 0.254 mm, hai 0.3mm . Mai mult de atat nu pot face. SARA SABLON 2222.pdf Editat Iulie 30, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 (editat) Printarea din format PDF nu este perfect la scala. Daca vrei o printare perfect scalata la 1:1 trebuie printat din SW-uri mai speciale sau direct din Eagle. Niciodata nu am avut probleme de scalare la printarea din Eagle (cu conditia sa specifici scala 1:1). @Dan85 si ceilalti care vreti sablon pt gauri. Deschizi arhiva de pe prima pagina. Incarci in Eagle. In modulul de board, din butonul "show/hide/edit layers" (in stinga sus sub i) debifezi tot (buton none) si selectezi apoi numai dimension si holes si dai apply. Apoi dai print iar la scale factor verifici sa fie 1. In felul acesta veti obtine un sablon pt realizat gaurile. Ps: nu trebuie Eagle cu licenta pt printare. Merge printat si direct din varianta free dar nu poti face nici o modificare inafara zonei de 8x10 cm fata de origine (nici nu recomand). Editat Iulie 30, 2019 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Cam asa... mlt micsorat cu alimentare separata rev1.2.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum