Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator SARA 2016 detalii despre constructie

Postări Recomandate

Acum 13 ore, Thunderer a spus:

Cuplezi termic tot ce e in pereche.

Alegi si tu cat sa fie la fel peste tot. Ori toti spre 600, ori spre 400.

Rezistentele fara valori sunt alea din emitoarele finalilor?

Daca da, pui de 0R33 sau 0R22.

Aia din surse or fi in pereche?

toti 550 au 670 cu variatii in cifra unitatilor.

toti 560 au intre 410-420

si asa mai departe, dupa cum vad chiar departe de >500 pt bc560 cum zice raimond.

ma refeream la rezistentele puse de nicksound in poza atasata, gen 10 ohmi in loc de 20, dar probabil ca merge la fel si cu o diode. Ziceam ca dupa codul culorilor rezistentele nu corespund cu valorile de pe cablaj, nu ca nu sunt valori pe cablaj.

Link spre comentariu

In surse conteaza mai putin imperecherea dupa beta cat mai degraba dupa tensiunea BE si variatia acesteia cu temperatura. Dar totusi nici asta nu este un capat de tara. O variatie lenta nu produce distorsiuni in banda audio ci in zona a sub 1hz ceea ce nu este de interes pt noi. Conteaza cu adevarat impedanta de iesire a surselor de cc in banda audio si de asta se ocupa cascodele din surse. Diferentele de tolerante ale pieselor vor contribui la cresterea tensiunii continuue de la iesire dar nu ar trebui sa rezulte o valoare ingrijoratoare. Este vorba de mV, nu zeci de mV sau mai mult. De asemenea cresc distorsiunile in banda audio cu piese care au parametri diferiti dar din nou e o crestere mica, de neluat in seama mai ales la ureche.

Link spre comentariu

@vlad228 Salut. Nu poti scoate cumva layer-ul cu gaurile si sa il transformi in ceva 1:1 ca sa printez, lipesc de radiator si sa pot puncta? Parca am vazut pe undeva dar nu stiu daca e actualizata. Ar trebui cu vedere de deasupra. Eventual si cu cote pentru verificare inainte de gaurire

Editat de CristiZ
Link spre comentariu
Acum 1 minut, CristiZ a spus:

@vlad228 Salut. Nu poti scoate cumva layer-ul cu gaurile si sa il transformi in ceva 1:1 ca sa printez, lipesc de radiator si sa pot puncta? Parca am vazut pe undeva dar nu stiu daca e actualizata. Ar trebui cu vedere de deasupra. Eventual si cu cote pentru verificare inainte de gaurire

Asta ce are, e stramb?

SABLON GAURI ''SARA''.pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări