Mircea Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Cuplezi termic tot ce e in pereche. Alegi si tu cat sa fie la fel peste tot. Ori toti spre 600, ori spre 400. Rezistentele fara valori sunt alea din emitoarele finalilor? Daca da, pui de 0R33 sau 0R22. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Tranzistorii din etajul de intrare e bine sa aibe amplificarea mare, in jurul valorii de 500. La fel de bine ar fi ca beta sa fie egal la toti dar practic este imposibil. Nu-i nicio problema, probabil o sa fie un offset la iesire un pic mai mare cu cativa mV. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Acum 13 ore, Thunderer a spus: Cuplezi termic tot ce e in pereche. Alegi si tu cat sa fie la fel peste tot. Ori toti spre 600, ori spre 400. Rezistentele fara valori sunt alea din emitoarele finalilor? Daca da, pui de 0R33 sau 0R22. Aia din surse or fi in pereche? toti 550 au 670 cu variatii in cifra unitatilor. toti 560 au intre 410-420 si asa mai departe, dupa cum vad chiar departe de >500 pt bc560 cum zice raimond. ma refeream la rezistentele puse de nicksound in poza atasata, gen 10 ohmi in loc de 20, dar probabil ca merge la fel si cu o diode. Ziceam ca dupa codul culorilor rezistentele nu corespund cu valorile de pe cablaj, nu ca nu sunt valori pe cablaj. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 N-ai ce face, pui asa cum ai beta, vezi ce offset ai la iesire si iei o decizie dupa daca te chinui la imperecheri. Toate fata in fata pe cablaj sunt perechi, surse sau nu. Eu asa o sa-i cuplez. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 In surse conteaza mai putin imperecherea dupa beta cat mai degraba dupa tensiunea BE si variatia acesteia cu temperatura. Dar totusi nici asta nu este un capat de tara. O variatie lenta nu produce distorsiuni in banda audio ci in zona a sub 1hz ceea ce nu este de interes pt noi. Conteaza cu adevarat impedanta de iesire a surselor de cc in banda audio si de asta se ocupa cascodele din surse. Diferentele de tolerante ale pieselor vor contribui la cresterea tensiunii continuue de la iesire dar nu ar trebui sa rezulte o valoare ingrijoratoare. Este vorba de mV, nu zeci de mV sau mai mult. De asemenea cresc distorsiunile in banda audio cu piese care au parametri diferiti dar din nou e o crestere mica, de neluat in seama mai ales la ureche. Link spre comentariu
niksound Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Ziua buna,nu am pus rezistori de 10 ohmi in loc de 20 ohmi.Am puc ce se cere in schema de 20ohmi la 2W Link spre comentariu
CristiZ Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 (editat) @vlad228 Salut. Nu poti scoate cumva layer-ul cu gaurile si sa il transformi in ceva 1:1 ca sa printez, lipesc de radiator si sa pot puncta? Parca am vazut pe undeva dar nu stiu daca e actualizata. Ar trebui cu vedere de deasupra. Eventual si cu cote pentru verificare inainte de gaurire Editat Iulie 29, 2019 de CristiZ Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Acum 1 minut, CristiZ a spus: @vlad228 Salut. Nu poti scoate cumva layer-ul cu gaurile si sa il transformi in ceva 1:1 ca sa printez, lipesc de radiator si sa pot puncta? Parca am vazut pe undeva dar nu stiu daca e actualizata. Ar trebui cu vedere de deasupra. Eventual si cu cote pentru verificare inainte de gaurire Asta ce are, e stramb? SABLON GAURI ''SARA''.pdf Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Poate recomanda cineva alti prefinali care sa poata fi gasiti, de exemplu la Farnell? Cei trecuti pe placa nu se gasesc nici la tme si nici la farnell si parca nu as mai face o comanda si la alt furnizor doar pentru 4 prefinali Link spre comentariu
vlad228 Postat Iulie 30, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2019 Mje15033 si complementarul ca prefinali 2SA1943/2SC5200, TTA1943/TTC5200, NJW3281/NJW1302, etc ca finali Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Onsemi ofera sample-uri. 12 repere a cate 5 bucati din fiecare. Cost total 22 usd. In 4 zile ajunge coletul. Link spre comentariu
bmsorin Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Acum 2 minute, vijelie02 a spus: Onsemi ofera sample-uri. 12 repere a cate 5 bucati din fiecare. Cost total 22 usd. In 4 zile ajunge coletul. Eu am încercat, nu am reușit sa fac plata. Daca cineva a reușit, rog un mesaj privat. Mulțumesc. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Sunt multi care au comandat sample-uri de la onsemi. Deci functioneaza si plata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum