Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator SARA 2016 detalii despre constructie

Postări Recomandate

Acum 30 minute, CristiZ a spus:

Fain. Bobina pare cumparata. Daca e asa, unde ai gasit-o?

Nu este cumparata. Am infasurat cu grija sarma pe o surubelnita cu acelasi diametru ca rezistenta, apoi am tras bobina pe rezistenta, am lipit capetele de firele rezistentei si am tras tubul termo peste...

Am mai incercat si astfel:

Am lipit un capat al sarmei de un capat al rezistentei, apoi am infasurat in strans pe rezistenta si  am lipit si celalalt capat al sarmei la capatul opus al rezistentei. Merge si asa, doar ca trebuie mai multa atentie si dexteritate.

Editat de Player4s
Link spre comentariu
1 oră în urmă, alexy a spus:

"Player4s" frumos , dar dupa cate am vazut la protectia pentru boxe , protectia lucreaza acum numai pe temporizare nu si pentru protectie tensiune continua , GND de la amplificator la GND protectie boxe trebuie facut sa lucreze si pentru tensiune continua

Protectia nu lucreaza deloc inca, ca nu i-am pus alimentare  si nici nu am facut toate conexiunile. Am pus doar jumperii care asigura functionarea releelor in serie pe fiecare modul.

O sa finalizez in curand totul si va functiona si pe protectie in cc

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Salut. Care este deosebirea intre tranzostorii cu terminatia denumirii diferita? In catalogul de pe TME nu gasesc nimic. De exemplu la 2N5551 sau 2N5401 de la ONSEMI care se pot gasi cu TA, TU, TF, TFR sau YTA la cel din urma. Defapt conteaza cum se aleg acestea si BC556, BC546 legat de terminatie?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări