vlad228 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 (editat) Buna ziua! Deschid acest topic in care sa discutam despre constructia acestui amplificator plecand de la cablajele comandate in group-buy-ul efectuat recent. Pentru a avea o imagine de ansamblu si aici folderul care contine schema, lista de componente si fisierele eagle. Aici putem: - pune intrebarile referitoare la punerea in functiune a modulelor (si am sa il rog pe Raimond sa pe altcineva experimentat sa schiteze cateva idei referitoare la punerea in functiune a modulelor) - discuta despre partea de alimentare ( atat varianta clasica cat si varianta in comutatie) - gandi o varianta de carcasa plecand de la radiatoarele deja achizitionate - gandi o solutie referitoare la front-end (selectia surselor de semnal si controlul volumului). Sper ca, impreuna, sa transformam acest proiect intr-unul cat mai complet. Dupa data de 15 Iulie voi incerca sa fac un tutorial foto despre plantarea si fixarea cablajelor pe radiator (asa cum am invatat/simplificat din experinta avuta cu amplificatorul deja construit. Nota moderatrului: - ATENTIE, mai sunt strecurate tip-uri despre constructie in topicul cu Group-Buy. Nu le-am mutat pe toate aici, unele au scapat. S-au adunat acolo multe zeci de pagini ce trebuie puricate pt asa ceva. Va sugerez sa cititi fiecare si acel topic. Documentatie SARA.zip Editat Iunie 30, 2019 de Shambala Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Care e toleranta alimentarii de 55Vcc? +/-5%? +/-10%? Link spre comentariu
vlad228 Postat Iunie 26, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2019 Asta iti poate raspunde cel mai bine Raimond. Stou ca in momentul in care eu le-am alimentat de test la +/-45V, el mi-a recomandat sa inlocuiesc rezistentele de 4k7 care alimenteaza diferentialul de pe intrare cu 3 pana la 4k. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Problema este variatia retelei. Mai ales in pozitiv. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Acum 3 ore, Thunderer2018 a spus: Care e toleranta alimentarii de 55Vcc? +/-5%? +/-10%? Saptamana asta sunt in concediu si nu am cum sa raspund cu certitudine. Daca nu e graba dupa ce ma intorc o sa vad exact si voi comunica. Link spre comentariu
valivoi Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Salut, ca si lichid de ungere pentru filetare in aluminiu e bine sa se foloseasca motorina. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 seu de oaie asa cum recomanda maistru mecanic. Eu aia am folosit, plus nu dai din prima, usurel sus jos progresezi incet ca sa rupi spanu. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 N-am bre seu de oaie, 5W40 nu merge? Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 stai pana la pasti cand tai mielu! Evident ca merge cu orice, important e sa intre in sant sau sa se lipeasca de tarod. Link spre comentariu
vlad228 Postat Iulie 1, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2019 Eu am folosit vaselina si un set de 3 tarozi. Am filetat manual si in afara de durata destul de mare a procesului nu am de ce sa ma plang. Nu am acut tarozi rupti sau filet stricat. Link spre comentariu
nekkerman Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 (editat) La 26.06.2019 la 15:33, vlad228 a spus: Buna ziua! Deschid acest topic in care sa discutam despre constructia acestui amplificator plecand de la cablajele comandate in group-buy-ul efectuat recent. Pentru a avea o imagine de ansamblu si aici folderul care contine schema, lista de componente si fisierele eagle. Aici putem: - pune intrebarile referitoare la punerea in functiune a modulelor (si am sa il rog pe Raimond sa pe altcineva experimentat sa schiteze cateva idei referitoare la punerea in functiune a modulelor) - discuta despre partea de alimentare ( atat varianta clasica cat si varianta in comutatie) - gandi o varianta de carcasa plecand de la radiatoarele deja achizitionate - gandi o solutie referitoare la front-end (selectia surselor de semnal si controlul volumului). Sper ca, impreuna, sa transformam acest proiect intr-unul cat mai complet. Dupa data de 15 Iulie voi incerca sa fac un tutorial foto despre plantarea si fixarea cablajelor pe radiator (asa cum am invatat/simplificat din experinta avuta cu amplificatorul deja construit. Nota moderatrului: - ATENTIE, mai sunt strecurate tip-uri despre constructie in topicul cu Group-Buy. Nu le-am mutat pe toate aici, unele au scapat. S-au adunat acolo multe zeci de pagini ce trebuie puricate pt asa ceva. Va sugerez sa cititi fiecare si acel topic. Documentatie SARA.zip 293 kB · 24 downloads Fisierele eagle, cu ce versiune de soft se pot deschide? Am incercat cu Eagle v.5.4.0, fara succes. Multumesc. Editat Iulie 1, 2019 de nekkerman completare Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Ruperea tarodului este cel mai mare cosmar. Folositi setul cu 3 tarozi si dati gaura cu spiral de 2,6mm. Link spre comentariu
serbanp Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Apropo de gauri si filete, un manual desi prea sofisticat totusi interesant. Găurire & filetare - Walter Tools www.walter-tools.com/sitecollectiondocuments/downloads/global/manuals/ro-ro/handbook-drilling-threading-2009-ro.pdf Spor la treaba. Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 (editat) Totusi e un filet de diametru mic dat in Al din 3 tereceri. Efortul e mic. Tarodul se rupe daca apasati in lateral. Ca sa va formati mana, faceti cateva file intr-o bucata de Al Daca ati dat gaura inclinat nu incercati sa o indreptati cand filetati. Editat Iulie 1, 2019 de daniels Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Mai e treaba si de experienta. Eu, la cate gauri am facut filet in aluminiu, n-am rupt nici-un tarod. Gaura o dau de 2,5 si apoi tarod direct de 3. Filetul il dau cu tarodu prins intr-o mandrina ''manuala'', nu prinsa in bormasina. In felul asta dai cel mai bine filetul ca simti la mana imediat cand merge mai greu si dai inapoi. Pe tarod pun putin ulei sau WD inainte de dat filetu'. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum