dsasorin Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 sal. Am tot cautat un filtru activ bandpass pt subwooferul meu dar nu am gasit.As vrea sa pot regla gainul, frecventa de centru si Banda de frecventa....din potentiometre (3x)Daca mai are si PCB-ul desenat ar fi super.Ideea e ca nu vreau sa am frecvente sub 30 Hz,(deci un simplu lowpass filter nu e bun) ca imi maninca din puterea amplifului degeaba. Eu vreau sa am intre 30 si 90 Hz banda cu taiere cat mai abrupta a frecventelor la capetele benzii, deci de ordin maricel filtrul....Si sa ma joc din potentiometre cu marimea benzii,etc. Am frecventa de rezonanta a sub-ului de 47 Hz masurata (stiu ca asta nu conteaza pt filtrul activ)...Are cineva asa ceva ? Link spre comentariu
dsasorin Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 nimeni ?trebuie sa sap in alta parte...of :smt012 Link spre comentariu
George(sb) Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 te poti inspira de aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=20035 mie mi-a fost mai greu la inceput mana m-am prins de cum functioneaza, iar acum ma joc prin frecvente cum vrea muschiul meu Link spre comentariu
AV1000 Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 pai zine frate si noua secretu tau care face sa te joci cu frecventele Link spre comentariu
Dr.L Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 secretul este sa modifici ori condesatorii,ori rezistentelefolosinr un potentiometru cvadruplu,sau char mai mare?(in functie de dez din schema) modifici frecventaatentie,toate valorile trebuie reglate deodatapt a stabili condesatorii si rez/pot necesare,downloadezi prg de pe siteul esp Link spre comentariu
AV1000 Postat August 22, 2007 Partajează Postat August 22, 2007 mai bn ar pune o schema gerorge(sb) si ar lamuri doi iepuri deodata unde a pus potentiometrul ala magic din poza din topicul lui Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum