-Atlas- Postat Iunie 27, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2019 Acum 1 oră, +_Florin_+ a spus: Deci fă curat și anunță-i, doar așa scapi de problemă. Apropo de bălării, într-adevăr, parcă in niciun an n-au crescut atât de rapid. În fiecare weekend forjez motocoasa, cred că astea n-ar muri nici dacă aș împrăștia uraniu îmbogățit pe teren . Buna Exact,parca anul acesta au crescut mai mult ca de obicei.Alaltaieri am avut o activitate asemanatoare la casa bunicilor sotiei.Cu ierbicid nu dau,prefer verdele,chiar daca lucrez mai mult.A fost caldura mare,asa ca am luat pauze. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 (editat) C-o motocoasa sau chiar c-o coasa, poti pune la pamint toate balariile. Banuiesc,ca primaria s-a legat doar de buruienile din curte si de cele dintre gard si sant. Dincolo de sant, spre drum, deja este in ''parohia'' primariei. Fa asta de citeva ori( 2-3) pe an, si-o sa vezi ca primarul, n-o sa se mai lege de tine. Fiul meu are un teren(cam 10 ari) intr-o localitate din apropierea Timisoarei. Cind vedem ca iarba si buruienile-si iau avint, intram cu motocoasa-ntre ele, punindu-le la pamint. Editat Iunie 28, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 28, 2019 Partajează Postat Iunie 28, 2019 Acum 7 ore, -Atlas- a spus: Cu ierbicid nu dau,prefer verdele,chiar daca lucrez mai mult Eu am dat de cateva ori si e ok. Nu e agresiv cu solul, se da doar pe partea verde a plantelor de care vrei sa scapi si intr-o saptamana ai scapat. Daca ai pompa buna, ramane iarba de la sol, si se usuca doar cele mari pulverizate. Intr-o luna e verde iar, cu deosebirea ca cele mari au disparut. La coasa, daca e vremea buna, adica au ploaie si soare, in doua saptamani sunt la loc. Link spre comentariu
Postări Recomandate