Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acces proprietate

Postări Recomandate

Acum 1 oră, +_Florin_+ a spus:

Deci fă curat și anunță-i, doar așa scapi de problemă. 

Apropo de bălării,  într-adevăr, parcă in niciun an n-au crescut atât de rapid. În fiecare weekend forjez motocoasa, cred că astea n-ar muri nici dacă aș împrăștia uraniu îmbogățit  pe teren  :tryre.

Buna

Exact,parca anul acesta au crescut mai mult ca de obicei.Alaltaieri am avut o activitate asemanatoare

la casa bunicilor sotiei.Cu ierbicid nu dau,prefer verdele,chiar daca lucrez mai mult.A fost caldura mare,asa

ca am luat pauze.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

C-o motocoasa sau chiar c-o coasa, poti pune la pamint toate balariile.  Banuiesc,ca primaria s-a legat doar de buruienile din curte si de cele dintre gard si sant. Dincolo de sant, spre drum, deja este in ''parohia''  primariei. Fa asta de citeva ori( 2-3) pe an, si-o sa vezi ca primarul, n-o sa se mai lege de tine.

Fiul meu are un teren(cam 10 ari) intr-o localitate din apropierea Timisoarei. Cind vedem ca iarba si buruienile-si iau avint, intram cu motocoasa-ntre ele, punindu-le la pamint.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Acum 7 ore, -Atlas- a spus:

Cu ierbicid nu dau,prefer verdele,chiar daca lucrez mai mult

Eu am dat de cateva ori si e ok. Nu e agresiv cu solul, se da doar pe partea verde a plantelor de care vrei sa scapi si intr-o saptamana ai scapat. Daca ai pompa buna, ramane iarba de la sol, si se usuca doar cele mari pulverizate. Intr-o luna e verde iar, cu deosebirea ca cele mari au disparut. La coasa, daca e vremea buna, adica au ploaie si soare, in doua saptamani sunt la loc.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări