Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comanda modul player mp3?

svsu

Postări Recomandate

Da, am redenumit fișierele și nu am incercat fata redenumire.

Cele două fișiere încărcate au fost redenumire in 0001.mp3 și 0002.mp3, presupun că așa sunt date și în PDF.

Link spre comentariu
La 02.08.2019 la 21:51, Thunderer a spus:

Se poate face SI cu un DAC care aplica tensiuni pe pinul ADKEYx corespunzatoare fiecarei apasari de taste. O doar o idee.

Puteti dezvolta?

Multumesc!

Link spre comentariu

Aveti cunostinte cu lucrul cu DAC-uri pe SPI sau I2C cu PIC sau AVR? 

Daca da, atunci programati iesirea DAC cat sa corespunda tensiunilor divizoarelor de tensiune rezistive care sunt controlate de butoane dupa exemplul din foaia de catalog. Un encoder cu switch ca sa controlati DAC-ul si navigati prin toate functiile. 

Link spre comentariu

Nu-i necesar DAC, modulul DFPlayer Mini are deja port UART pe el si exista destule exemple pentru controlul cu arduino.

Nu are rost complicarea hardware-ului / software-ul îi cu MCU (SPI) -> DAC -> DF Player, acum aproape orice MCU are UART (USART) integrat.

Intelesesem de la @svsu ca vrea sa fie cu butoane / contacte fizice, pentru simplitate, nu prin comunicatie / protocol.

Editat de Stefan
Link spre comentariu
Acum 17 ore, Stefan a spus:

Nu-i necesar DAC, modulul DFPlayer Mini are deja port UART pe el si exista destule exemple pentru controlul cu arduino.

Nu are rost complicarea hardware-ului / software-ul îi cu MCU (SPI) -> DAC -> DF Player, acum aproape orice MCU are UART (USART) integrat.

Intelesesem de la @svsu ca vrea sa fie cu butoane / contacte fizice, pentru simplitate, nu prin comunicatie / protocol.

Exact! Aceasta doresc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări