svsu Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Am un modul ca in link: Cum pot sa-l comand sa-mi redea patru fragmente audio, fiecare de doua minute lungime, dar distinct redate cu butoane dedicate de la 1 la 4? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Nu stie asa ceva . A fost invatat sa faca altceva . Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 (editat) @razvan-l1 cateva argumente in plus nu stricau. De ce nu se poate utiliza pentru asa ceva? Chiar daca il controlezi cu un MCU pe seriala si butoanele sunt conectate la acesta? M-am jucat cu un modul WT588D dar eram interesat si de altceva cu microSD, asa cum este si modulul din intrebarea lui @svsu @svsu e foarte posibil sa am un astfel de modul si daca am timp zilele astea verific ce poate face. Editat Iunie 25, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
informer Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 (editat) Am folosit acest modul intr-un proiect cu mai multe "piese". Poti sa "play" de la fiecare buton alta piesa. Piesele/folderele sunt accesate numeric, incepand de la 1. Functii in biblioteca atasata: myDFPlayer.next(); //Play next mp3 myDFPlayer.previous(); //Play previous mp3 myDFPlayer.play(1); //Play the first mp3 myDFPlayer.loop(1); //Loop the first mp3 myDFPlayer.pause(); //pause the mp3 myDFPlayer.start(); //start the mp3 from the pause myDFPlayer.playFolder(15, 4); //play specific mp3 in SD:/15/004.mp3; Folder Name(1~99); File Name(1~255) myDFPlayer.enableLoopAll(); //loop all mp3 files. myDFPlayer.disableLoopAll(); //stop loop all mp3 files. myDFPlayer.playMp3Folder(4); //play specific mp3 in SD:/MP3/0004.mp3; File Name(0~65535) myDFPlayer.advertise(3); //advertise specific mp3 in SD:/ADVERT/0003.mp3; File Name(0~65535) myDFPlayer.stopAdvertise(); //stop advertise myDFPlayer.playLargeFolder(2, 999); //play specific mp3 in SD:/02/004.mp3; Folder Name(1~10); File Name(1~1000) myDFPlayer.loopFolder(5); //loop all mp3 files in folder SD:/05. myDFPlayer.randomAll(); //Random play all the mp3. myDFPlayer.enableLoop(); //enable loop. myDFPlayer.disableLoop(); //disable loop. L.E. Scuze... aveam impresia ca e vorba de comanda de la un uC, nu de atasat direct butoane. So, cand am zis ca poti reda de la fiecare buton alta piesa ma refeream la niste butoane conectate la un arduino care la randul lui sa comande player-ul, folosind libraria atasata. DFRobotDFPlayerMini-1.0.1.zip Editat Iunie 25, 2019 de informer 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 S-a explicat deja . Nativ nu stie sa faca mare lucru . Cu softul modificat e posibil . Link spre comentariu
informer Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 (editat) Din ce vad la paragraful 3.5 din datasheet posibil sa-i poti atasa si taste direct... nu stiu daca ar trebui modificat ceva, n-am incercat... DFPlayer Mini MP3 Player Manual.pdf Editat Iunie 25, 2019 de informer 1 Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 @informer multumesc pentru biblioteca si PDF-ul atasate, deci se poate chiar daca trebuie sa-i atasez un arduino (sau nu!) Link spre comentariu
informer Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Se poate sigur daca pui un uC, fara n-am incercat dar daca e sa fie conform cu documentatia, ar trebui sa mearga. Ii o "prostioara" de modul da-i super util la aplicatiile unde vrei sunet si-i IMBATABIL la pret... Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 (editat) Se poate in felul urmator (testat si 100% functional). Segment x se refera la fisierul audio denumit x.mp3, deci butonul segment 1 reda fisierul denumit 001.mp3 Editat Iunie 26, 2019 de Bandi Szasz 1 Link spre comentariu
svsu Postat Iunie 26, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2019 Inseamna ca pun pe un TF card cele patru fisiere, le redenumesc 001 - 004.mp3 si apoi ar trebui sa le redea la comanda butoanelor K10 - Kk7, nu? Ideea este sa nu-mi intre in autoplay. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Exact, nu face autoplay sau repeat. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Modulul meu este WTV020M01, deci diferit si probabil inferior fata de modulul din primul post. Am copiat pe un card microSD de 2GB (desi am gasit ca maxim suporta 1GB) filele de aici https://docs.google.com/file/d/0B4p82-pNB6o7WVNLVGlJWnE3YW8/edit (fara foldere sau altceva) si cu pinul ADKEY1 la masa face NEXT la fiecare melodie . In seara acesta nu am mai avut chef / timp sa incerc si altceva sau sa-l conectez la un MCU dar o sa mai cercetez. Orium modulul asta e mai usor de pus la lucru si e superior modulului cu WT588. Link spre comentariu
Stefan Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 @svsu zilele trecute mi-a sosit un modul DFPlayer Mini si am facut o proba rapida. La o prima impresie calitatea audio este net superioara modulului cu WT588D si incarcarea filelor audio se face extrem de simplu (mp3 direct pe card). Nu am avut inca rabdare sa caut rezistoare de valori potrivite pentru testare butoane multiple. Link spre comentariu
Mircea Postat August 2, 2019 Partajează Postat August 2, 2019 Se poate face SI cu un DAC care aplica tensiuni pe pinul ADKEYx corespunzatoare fiecarei apasari de taste. O doar o idee. 1 Link spre comentariu
svsu Postat August 13, 2019 Autor Partajează Postat August 13, 2019 (editat) La 02.08.2019 la 12:10, Stefan a spus: @svsu zilele trecute mi-a sosit un modul DFPlayer Mini si am facut o proba rapida. La o prima impresie calitatea audio este net superioara modulului cu WT588D si incarcarea filelor audio se face extrem de simplu (mp3 direct pe card). Nu am avut inca rabdare sa caut rezistoare de valori potrivite pentru testare butoane multiple. Trebuie redenumite fisierele conform PDF? Editat August 13, 2019 de svsu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum