Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

multimetru de panou gossen

Vlad.Florin

Postări Recomandate

Acum 7 ore, Vlad.Florin a spus:

Poate nu m-am exprimat bine. Am aplicat 220v pe pini 13 si 15 si tensiune pe pini 1 si 3 si merge perfect afiseaza correct tensiunea aplicata doar ca doresc sa imi afiseze si curentul la fel ca si in poza de mai jos

http://international.go-dove.com/en/event-19147/lot-82/Gossen-DIGEM-ff1D-Power-Supply-80V-16A#!prettyPhoto

Eu am doua surse din astea Gossen.

Una 0-80V/2A și una 0-40V/4A daca nu greșesc. Au acel display.

Link spre comentariu

Nu trebuie ras tot doar schimbate cateva rezistente Daca il desfaceam inainte sa postez m-a prindeam cum sta treaba Asa ca sa fie treaba cum trebui mi am dat seama dupa ce am desfacut sursa mea ca aces multimetru de panou nu imi incape si totusi am nevoie de cel original :91

Link spre comentariu

Cumpara si tu unul din asta si ai rezolvat.Modelul asta sigur iti incape in locul analogicului, si nici nu e costisitor.

Untitled.jpg

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 12 minute, Vlad.Florin a spus:

Nu trebuie ras tot doar schimbate cateva rezistente Daca il desfaceam inainte sa postez m-a prindeam cum sta treaba Asa ca sa fie treaba cum trebui mi am dat seama dupa ce am desfacut sursa mea ca aces multimetru de panou nu imi incape si totusi am nevoie de cel original :91

Si mai simplu . Prin " tot " am sugerat ce este in plus fata de schema de aplicatie , adica voltmetru 0 - 200 mV , sau 0 - 2V . Daca nu s - a inteles , nu e vina mea . Sau este . Pot fi cateva rezistente . Cu siguranta . Mai multe sau mai putine ... Oricum , inteleg ca nu mai e nevoie . Sau este ? ... Ca pana la urma , e un voltmetru cu C.I. specializat , de vreo 40 de ani vechime , cunoscut si documentat cu prisosinta . In fine ...

Link spre comentariu

Daca se poate posta schema lor nu ma supar doar ca momentan nu imi potriveste la ce doream eu sa il folosesc si e pacat sa il macelaresc doar ca sa incapa unde as dori eu mai bine cumpar ce mi-a recomandat domnul Doru 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Vlad.Florin a spus:

Daca se poate posta schema lor nu ma supar doar ca momentan nu imi potriveste la ce doream eu sa il folosesc si e pacat sa il macelaresc doar ca sa incapa unde as dori eu mai bine cumpar ce mi-a recomandat domnul Doru 

Caut schema și revin. Eu așa știu că am schema.

Sunt surse foarte bune astea.

Editat de dan cod
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări