Vizitator Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Acum 1 oră, GM70 a spus: Normal...cat de cat...mai punem..mai scoatem..ca la piata..ca vorba aia,tubul e un fel de tranzistor...cat de cat.."amice" tubul si tranzistorul nu sunt unul si acelasi lucru....!!! dar ce mai conteaza....da,nu orice tranzistor ci unul ANUME!!! Am trait sa o "aud" si pe asta... Pai depinde ce simulezi. Impedanta mare a mos-ului a ajutat cand am simulat driverul "Iron" pt. a vedea simetria iesirilor. Si nu mai intra pe paginile nepriceputilor doar sa arati cat de destept esti. Ignora ce este departe de pregatirea ta superioara, deschide un topic de la care sa aibe ce invata toata lumea. M-am uitat acum la activitate, doar in 2 topice ai postat. Probabil esti o clona ce tot ai fost dat afara, cu activitate doar de a ataca si arata cat esti de musculos. Un om pregatit dar normal la cap ar avea topicuri urmarite cu interes de multi forumisti si ar fi respectat, recomandat, citat...Oricum eu am convingerea ca cei ce pun multe "maimutici" uita sa-si ia medicatia. DESCHIDE-TI un topic si lasa-l pe asta in uitare! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 (editat) Așa poate arăta o atenuare square wave (cu titlu de exemplu pentru neinițiați) LE Mai jos cum poate arătă square wave fără atenuare (tot cu titlu de exemplu pentru neinițiați) Editat Octombrie 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 (editat) Probabil unii suntem prea incepatori ca cineva sa coboare la nivelul nostru sa ne raspunda. Am mai spus, in clasa A de fapt nu avem doar un traf adaptor, fiind "cu acumulare" seamana pe anumite portiuni cu "traful" din sursele flyback care este de fapt numit "bobine cuplate". Si avem de fapt un LR paralel care va avea un defazaj pronuntat la joasa frecventa. Fara reactie nu are cine sa il compenseze si probabil de aici vine "amestecul frecventelor" de care vorbea Adrian parca. O simulare simpla arata defazajul diferit la mixarea a 2 frecvente in raport 10:1, 500Hz si 50Hz. EDIT: si un ampif cu bipolari cu reactie: Editat Noiembrie 20, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum