Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pagina pentru neinitiati

Vizitator

Postări Recomandate

in incercarea parsiveasca(specifica a userului respectiv) de discreditare, de vazut ca la minutul 2.45 se spune clar ca PdA=40W(only) si Ia0=170mA..eu am mers aproape de maxim cu PdA si am setat Ia0 aprox 250mA.....ca sa lamurim de ce am obtinut cei 12.8W...Dar ca intotdeauna,userul respectiv vorbeste din realizarile altora...sau din amintiri...tot ale altora...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

...poftim..un tip de driver(6L6GC) aproape 300Vvv cu traf interstage facut de mine.....vedeti analiza FFT..ca tot ati  vrut oscilograme sa ne batem in oscilograme!!!...hai,sa auzim comentarii...eu postez lucruri facute de mine...solicit userului in cauza sa posteze lucruri facute de manuta proprie..nu a altora(ca se numeste altfel...vorba aia,au cazut guverne din cauza respectiva)...

20160613_225947.jpg

20160613_225959.jpg

20160613_230019.jpg

20160613_230033.jpg

20160613_230212.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

sa continuam cu exemple de oscilograme.......GM70 SE 20W......Ua0=1150V!!! Traf facut ca la carte de mine Ra=10Kohm...merge perfect si in ziua de azi!

20170516_110743.jpg

20170516_110838.jpg

20170516_110949.jpg

20170516_110735.jpg

sa continuam cu teoria tuburilor pe care stimatul user spune ca nu o cunosc....poftim GU-48 in clasa A2!!! POLARIZARE a grilei cu tensiune POZITIVA! asta e clasa A2 stimabile,nu bazaconii date din potentiometu(asa ai sustinut intr-un topic)...poftim,calcule clare cu cartea in fata,nu abetarii de Ploiesti!(pardon,Paint)

20160824_151610.jpg

20160824_151620.jpg

20160824_151633.jpg

20160829_153640.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Amplificatoarele cu 6C33C făcute de Dan Panaitescu merg cu anodul tubului final grena, a avut Adrian (zal) unu la aranjat, vă poate spune el mai multe. 

Cind au fost de vânzare se specifica că au o putere de 18W, 20W după o ora sau două. Vă puneam link-ul aici, vad că nu mai sunt la vânzare. Curentul prin 6C33C bălăbăne cel puțin 45 de minute. 

Eu mă refer la amplificatoarele "profesionale hi-fi" Dominance. 

Despre oscilograrame și altele să îl întrebați tot pe Adrian - zal. Am vrut să îl aduc în atelier să îi trag niște poze și măsurători dar nu a vrut proprietarul amplificatorului. 

Găsiți aici poze cu amplificatorul http://dominance-amps.com/amplifiers/, scrie că livrează 18W pe canal. 

Am găsit ceva. 

Bineinteles că nimeni nu a văzut o oscilograma a amplificatoarelor Dominance, sunt mai secrete decât secretele CIA. 

Editat de viobio
Link spre comentariu
1 oră în urmă, GM70 a spus:

poftim.....o alta abordare...ca sa nu zica lumea ca vorbesc prostii..am cheltuit destul de multi bani pe carti despre tuburi(am inclusiv cartile lui Morgan Jones) ca sa aflu cum se proiecteaza un amplificator de la cap la coada... dar unii fac amplificatoare in Paint si vorbesc de cum era acum 500  de ani plus ca inventeaza teoria tuburilor la Ploiesti!

Bravo!!!...credeam ca doar eu am hobby_ul asta. Si eu am cumparat multe carti, nu de alta dar nu gasesti pe internet informatiile din ele. Asta e o carte excelenta

001.jpg

Link spre comentariu

poftim stimabile...driver pentru GU-48 facut cu 6C33C...de ce am ales tubul asta? te rog sa explici pentru neinitiatii pe care ii iubesti..(nu)...voi posta restul cand am sa consider eu ! Sper sa nu o intoarcem ca la....PLOIESTI!

20170627_181922.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

poftim stimabile user...bobinare bifilara...asta e secretul trafului de mai sus...ala interstage care are raspunsul ala FFT...uite cum sunt spirele....hai ca vad ca ai amutit.....ti-am adresat cateva intrebari de electronica  de bun simt...nu vei raspunde ca esti habarnist!

20160709_134038.jpg

20160709_134046.jpg

20160709_134052.jpg

poftim...mai mult!!

20160514_000313.jpg

20160514_000320.jpg

20160514_000325.jpg

Link spre comentariu

stii stimabile user de ce McIntosh-ul se are raspunsul acela in frecventa? Deoarece are multe reactii.....in tot ce am facut pana acum niciun amplificator de-al meu nu a avut reactie negativa sau de orice fel..inclusiv  amplificatorul cu 300B( primul amplificator cu 300B prezentat de mine pe acest forum).....din punctul meu de vedere poti stoarce EL-84 cat vrei tu(ca doar faci ce faci si tot la ea ajungi). Tacerea dumitale fiind un raspuns,iti accept infrangerea! :wretre

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 1 oră, GM70 a spus:

in incercarea parsiveasca(specifica a userului respectiv) de discreditare, de vazut ca la minutul 2.45 se spune clar ca PdA=40W(only) si Ia0=170mA..eu am mers aproape de maxim cu PdA si am setat Ia0 aprox 250mA.....ca sa lamurim de ce am obtinut cei 12.8W...Dar ca intotdeauna,userul respectiv vorbeste din realizarile altora...sau din amintiri...tot ale altora...

tu ai pus oscilograma asta:

20Hz.jpg

deci la 20Hz cu Ia0 aprox 250mA. 

valderama ti-a pus poza asta de la minutul 2:53 din al doilea clip pus de el:

la 100Hz cu Ia0 la 170mA

sq-100hz.jpg

Diferenta foarte mare de calitate intre cele doua oscilograme ... pune semne de intrebare.

Si in primul clip pus de valderama la minutul 2:26 este tot un semna dreptunghiular la 100Hz. Cele doua oscilograme din clipuri sunt la 100Hz mai slabe decat ce ai tu la 20Hz. Iti dai seama de ce nu a coborat sub 100Hz in clipuri. 

Cand obtii astfel de rezultate (sunt mai mult decat spectaculoase pentru un SE) pentru a inlatura orice dubiu trebuie sa prezinti un filmulet. 

Sincer, este greu de crezut ca ai obtinut acele oscilograme pe un SE la 20Hz. 

Link spre comentariu

@adrian_pic  e fix problema ta ce crezi...inseamna ca mi-am racit gura de pomana pana acum...daca erai atent(din nou) ai fi inteles de ce obtin cu 6C33C asemenea rezultate...e vorba de calculul trafului,Ri tole cu GO(sau nu) plus teoria ..am prezentat modele matematice,calcule etc...cine vrea sa priceapa ceva..bine..cine nu...iar bine...macar eu am prezentat ce am facut cu mana  mea...de la tine nu am vazut nimic..de la useru' acela..acelasi nimic...doar vorbe si lucruri facute de altii

Link spre comentariu
Acum 17 minute, GM70 a spus:

in tot ce am facut pana acum niciun amplificator de-al meu nu a avut reactie negativa sau de orice fel

Oscilograma de mai jos:

20Hz.jpg

este din SE cu 6C33C fara reactie negativa?

Ca sa nu apara confuzii, oscilograma de mai sus din ce montaj provine?

Link spre comentariu

Da,este traful in teste...gata stiu...apare acum teoria conspiratiei,pixelul albastru etc....amplificatorul a mai fost prezentat pe celalalt id al meu care a fost banat...in aceeasi disputa cu userul pe care il admiri...nu mai reiau aceeasi poveste inca  odata...daca vrei sa crezi rezultatele..bine,daca nu...iar bine...P.S. la varianta asta cu 6C33C exista o varianta de autobias cu doar 2 tranzistori(MJE 350 parca,extrem de eficienta solutia) iar curentul prin 6C33C  nu are nicio variatie aiurea...schema se gaseste pe un site rusesc daca am chef poate mai caut dupa ea....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări