Vizitator viobio Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 (editat) http://www.rogueaudio.com/Products_Atlas_Magnum.htm Mort un canal , cele două tuburi finale KT120 praf și pulbere . Un condensator din redresorul care asigură tensiunea de negativare umflat , cond Nichicon care pare fake . Cablaj imprimat infect , abea poti lipi piesele . In sursa care asigură tensiunea anodică pentru partea de putere sunt patru conzi de 1200microF , cite doi in paralel , doi montați pe cablaj , doi in exterior . Alimentarea filamentelor este in curent continuu pentru toate tuburile . O ciudățenie , curentul de bias se măsoară pe siguranțele din catozii tuburilor finale , siguranțe de 250mA care au 5 ohmi , măsurate cu un ohmetru , mă si miram cum dracu masori curentul , că nu vedeam rezistențe de 1 ohm sau de 10 ohmi in catozii tuburilor finale . Altă ciudățenie , pe primul condensator de filtraj din redresorul care asigură negativarea tuburilor finale am gasit 200V , in G1 tuburi finale 145V , cu o așa negativare tuburile finale sunt blocate , Ua este 447V , cu tensiunea asta nu cred că livrează mai mult de 50W pe canal . Toate transformatoarele par a fi Hammond , după cum arată , după firele care ies din ele , cred că sunt făcute la comandă pentru Rogue . Sunt tare curios ce știe să facă acest amp , Luni o să mai lucrez la el . Vă tin la curent , că m-a ținut si el , m-am curentat cand am scos placa afară , sunt doi conzi de 47micro in sursa care alimentează etajul amplificator și defazorul , ăia rămân încărcați , acum nu mai rămân că am pus două rezistențe pe ei . Amplificatorul are doar opt luni de cand a fost cumpărat . Editat Iunie 22, 2019 de viobio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum