Vizitator Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 (editat) Daca are placa video integrata trebuie facut update la bios. Daca tot nu merge, atunci trebuie schimbat windows-ul cu 8.1. Din punctul meu de vedere windows 10 e un sistem prost facut si prost gandit (cel putin in ceea ce ma priveste pe mine). P.S.- n-am sa inteleg niciodata de ce oamenii inca mai cumpara unitati gata facute de terte firme "de IT" ca acum 15 ani, cand exista n'spe mii de configuratoare, tutoriale si stiutori in domeniu pentru sisteme DIY (totul moka!). Asta cu sigiliul e atat de securistoida si infantila...parca suntem la gradinita. Dar asta e doar parerea mea desigur... Editat Iunie 23, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Ce PC e asta ? Degeaba dai link cu placa de baza si procesorul, da link cu produsul in sine, esti sigur ca nu are placa video dedicata ? La 22.06.2019 la 17:13, cimitavita a spus: Pe Windows 7 se poate instala driverul video? Windows 10 vede corect procesorul? windows 7 nu se poate instala pe 1151 v2. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 23, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2019 (editat) Acum 3 ore, Bandi Szasz a spus: Microsoft Basic Display Driver este afisat pt placa video integrata in CPU, in cazul I3-8100 este vorba de un Intel® UHD Graphics 630. Nu trebuie instalat nici un driver pt uz casnic pt ca windows 10 are deja integrat drivere, pentru a face setari extra (contrast, profil culori, etc..) atunci se poate descarca driver-ul direct de pe site-ul Intel : https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/126688/intel-core-i3-8100-processor-6m-cache-3-60-ghz.html, jos de tot este un buton "Downloads and Software" se alege windowsul instalat si de acolo puteti descarca driverul Intel pt placa video integrata. Acum 3 ore, celtik a spus: Daca are placa video integrata trebuie facut update la bios. Daca tot nu merge, atunci trebuie schimbat windows-ul cu 8.1. Din punctul meu de vedere windows 10 e un sistem prost facut si prost gandit (cel putin in ceea ce ma priveste pe mine). P.S.- n-am sa inteleg niciodata de ce oamenii inca mai cumpara unitati gata facute de terte firme "de IT" ca acum 15 ani, cand exista n'spe mii de configuratoare, tutoriale si stiutori in domeniu pentru sisteme DIY (totul moka!). Asta cu sigiliul e atat de securistoida si infantila...parca suntem la gradinita. Dar asta e doar parerea mea desigur... Acum 3 ore, modoran a spus: Ce PC e asta ? Degeaba dai link cu placa de baza si procesorul, da link cu produsul in sine, esti sigur ca nu are placa video dedicata ? windows 7 nu se poate instala pe 1151 v2. Salut baieti ! Ok,o sa mai ma uit inca odata marti la el....sa vad daca e cum a zis domnul @Bandi Szasz . Dar se pare ca, cam asa ar fi pentru ca m-am uitat eu acuma la procesor pe net...si zice undeva ca are : Processor Graphics , Intel® UHD Graphics 630 . Uitati aici este procesorul : https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/126688/intel-core-i3-8100-processor-6m-cache-3-60-ghz.html Iar aici este pc-ul : https://www.flanco.ro/sistem-desktop-pc-serioux-intel-core-i3-8100-4gb-ddr4-hdd-1tb-dvd-rw-intel-uhd-graphics-free-dos.html Dar va spun ca mie unul pana acum nu mai mi-a picat asa ceva, adica sa aiba procesorul grafic direct in procesorul pc-ului,deci de aceasta m-am speriat un picut . Da oricum cat traim invatam cate ceva nou,eu unul cred ca niciodata nu o sa aflam chiar tot...adica si despre pc-uri,laptop-uri,tv-uri etc..sau mai bine zis,tot ce misca ! Va multumesc ff ff mult pentru ajutorul oferit ! Editat Iunie 23, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 27, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2019 Buna ziua, Va anunt ca am rezolvat problema cu pc-ul acela...trebuia descarcat acest driver : Intel® UHD Graphics 630 si instalat. Deci ce avea pe cd-ul lui....sau pe site-ul lor nu era pentru : Intel® UHD Graphics 630, era pentru un alt : Intel® Graphics si de aceia nu se pupau intre ele . Dar oricum va multumesc ff ffff mult pentru ajutorul oferit ! O zi superba va doresc ! Doamne ajuta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum