Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza Asus Prime H310M-K R2.0

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am si eu o mica problema cu un pc-u,care are aceasta placa de baza . Asus Prime H310M-K R2.0.

Iar problema pe care o am cu el,este urmatoarea, nu pot instala driverul placi video, adica nu il pot instala nici de pe cd-ul original si nici de pe site-ul oficial al placi de baza, oare nu o merge, am wind....10/ 64 biti montat pe el....si cu toate astea tot nu merge.

iar mesajul de eroare este urmatorul ,  Acest pachet de instalare nu este acceptat de acest tip de procesor .

Astept un raspuns de la dvs !

Va multumesc fff fff mult !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

9

• validae

4

• lucian_ava

2

• cimitavita

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va anunt ca intre timp,am mutat wind....pe 32 biti si tot asa face,adica imi zice acelasi mesaj , Acest pachet de instalare nu este acceptat de acest tip de procesor .

Dvs aveti vreo parere ce poate sa fie, adica ce oare nu o fi compatibil....oare nu o fi compatibil driver-ul de pe cd-u si de pe site-ul lor oficial cu chipset-ul placi video ??

Dar oricum astept un raspuns si de la dvs !

Mii de multumiri !

Link spre comentariu

Am placa de baza cu chipset h310, dar de la gigabyte.

Driverele le instaleaeza automat win10.

Probabil mesajul de eroare e de la generatia procesorului.

Placa video este integrata in procesor

Difera driverele de la generatia 7 la 8 sau 9

Editat de lucian_ava
Link spre comentariu

Montaţi-i o placă video separată PCI-E3 şi scăpaţi de problemă.Dar nu aţi menţionat nici măcar configuraţia existentă (procesor, placă video)

Editat de validae
Link spre comentariu

image.thumb.png.a49fe5027cbfd4820bee561ce9b2d2fb.png

Uitati cam cum arata...in propietati la manager dispozitive.

Dar eu unul stiam ca trebuie sa-mi apara la display adapters...tip-ul si modelul placi video instalata .

image.thumb.png.70285d2f342998c15650b6999af23a7d.png

Uitati si cam cum arata in propietati la placa video....

image.thumb.png.3d72ab7aa27985f1b8346b8b7369c4f5.png

Dvs vi se pare ca este totul okkk?

Daca da,atunci o sa-l las asa !

Astept raspuns ! Va multumesc !

Link spre comentariu
Acum 7 minute, validae a spus:

Montaţi-i o placă video separată PCI-E3 şi scăpaţi de problemă.

La pc-u nu pot sa umblu pt ca este nou-nout si este in garantie.

Acum 3 minute, cimitavita a spus:

Nu ai spus ce procesor și ce placă video ai. Probabil e un procesor vechi cu o placă video nouă.

Intel, și acum și AMD sunt nevoiți să scoată în fiecare an o generație nouă de procesare pentru a putea suporta plăcile video noi apărute. Dacă procesorul nu are instrucțiuni pentru o placă video, trebuie ori să fie făcute conversii, ori se se folosească doar instrucțiunile vechi pe care le suportă placa video. Ambele cazuri duc la scăderea vitezei sistemului.

Procesor . Intel(R) Core(TM) I3-8100 CPU / 3.60GHz , 6MB cache .

Iar placa video zice ca ar fi aceasta. Intel Graphics Accelerator Driver 300 series platform , RS5 WHQL. Version 25.20.100.6471.

Adica asa scrie pe cd-u si pe site-ul lor ca asta ar fi driverul placi video ! :reytre

Va multumesc pentru intelegere !

Link spre comentariu

Un print cu  pagina de Sistem - (Despre) se poate ? Acolo unde se afişează configuraţia sistemului...am pus denumirea comenzilor în română.

Edit : Acum aţi specificat tot ce trebuia. Referitor la faptul că e nou, asta nu înseamnă că nu-i puteţi adăuga o placă video dedicată, dacă el nu a venit decât cu placa integrată.Ar trebui să mergeţi la firma care-i asigură service-ul şi să-i cereţi să vă instaleze ei driverul, să vedem ce zic de asta......iar dacă doriţi, tot ei vă pot monta o placă video dedicată, cu garanţia corectă.Asta dacă sistemul e sigilat pe carcasă.Dacă nu e sigilat pe carcasă, se poate adăuga fără probleme orice accesoriu chiar de dumneavoastră....

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 15 minute, cimitavita a spus:

Pe Windows 7 se poate instala driverul video?

Windows 10 vede corect procesorul? 

Nu,nu a mers nici pe wind.....7/64 biti.

Acum 2 minute, validae a spus:

Un print cu  pagina de Sistem - (Despre) se poate ? Acolo unde se afişează configuraţia sistemului...am pus denumirea comenzilor în română.

Aici va referiti dvs ??

image.thumb.png.dbc600457c6d2e3751e3c6a1ce02a398.png

Link spre comentariu

Da, dar deja specificaseţi procesorul când am întrebat eu, de aceea editasem. Mergeţi la service cu sistemul şi cereţi să vă rezolve ei problema, nu e normal ce se întâmplă cu acel driver.Dacă e necesar, tot ei vă pot monta şi o placă video dedicată, asta dacă sistemul are sigiliu pe carcasă şi nu vreţi să pierdeţi garanţia.Dacă sistemul nu e sigilat pe carcasă, placa video dedicată o puteţi monta şi dumneavoastră acasă.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, validae a spus:

Da, dar deja specificaseţi procesorul când am întrebat eu, de aceea editasem. Mergeţi la service cu sistemul şi cereţi să vă rezolve ei problema, nu e normal ce se întâmplă cu acel driver.Dacă e necesar, tot ei vă pot monta şi o placă video dedicată, asta dacă sistemul are sigiliu pe carcasă şi nu vreţi să pierdeţi garanţia.Dacă sistemul nu e sigilat pe carcasă, placa video dedicată o puteţi monta şi dumneavoastră acasă.

Ok,am inteles !

Dar din pacate are sigiliu pe capac .

Deci trebuie sa-l trimit la iei..in garantie la service lor ....??

Mii de multumiri pentru ajutorul oferit !

Link spre comentariu

Fiind sigilat pe carcasă, numai ei pot interveni pentru a adăuga sau testa componente din sistem.Chiar dacă mai daţi ceva bănuţi, cereţi adăugarea unei plăci video dedicate, va aduce performanţă suplimentară sistemului.

Link spre comentariu

Din "manager dispozitive" click dreapta pe "microsoft basic display adapter" - proprietati -detalii- 

din meniul derulant selectezi "ID-uri hardware"

Copii prima linie de sus si o cauti cu google

Link spre comentariu

Ok baieti,va multumesc ff ff mult pentru raspunsurile oferite !

Dar deocamdata l-am dat jos de pe masa...pentru ca pe la mine a plouat, a tunat, a sfulgerat, sa luat curentul...

Deocamdata pana marti sta deoparte....pentru ca maine este sf Duminica, iar luni este sarbatoare, deci tocmai marti o sa mai ma ocup de el.

O seara minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Sa auzim numai de bine !

Link spre comentariu

Microsoft Basic Display Driver este afisat pt placa video integrata in CPU, in cazul I3-8100 este vorba de un Intel® UHD Graphics 630. Nu trebuie instalat nici un driver pt uz casnic pt ca windows 10 are deja integrat drivere, pentru a face setari extra (contrast, profil culori, etc..) atunci se poate descarca driver-ul direct de pe site-ul Intel : https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/126688/intel-core-i3-8100-processor-6m-cache-3-60-ghz.html, jos de tot este un buton  "Downloads and Software" se alege windowsul instalat si de acolo puteti descarca driverul Intel pt placa video integrata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări