Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 49UF7787-ZA se restartează. Offtopic despre alte probleme..

profimex

Postări Recomandate

34 minutes ago, Florinel TV said:

Hai sa-ti spun eu cum este treaba , la atelier la el este singur si face de toate si din aceasta cauza nu a putut sa te ajute repede dupa cum te astepti tu , ma invitat si pe mine la atelierul lui ca nu are oameni ca se descurca greu singur si ca ii trebuie doi oameni , ca sunt multi clientii , si pe tine ca sa te ajute a acceptat dar mai ai si tu rabdare ca nu este usor de schimbat bilele de sub procesor la 3 placi plus ce mai are el in atelier de la clientii , si doar atunci cind a spus ca te ajuta , atunci lau invadat clientii si stii prea bine ca nu poti sa--i refuzi  , si asa se intimpla mereu , am patit si eu asa de multe ori , deci eu nu am vorbit cu el in acest timp , dar stiu ca am patit si eu asa ceva si stiu cum este pentru cel care asteapta , eu vorbesc despre propria experienta acum ca stiu foarte bine.

Eu am cerut multe dumpurii de la el si ma ajutat mereu fara probleme , si de multe ori le primiam dupa o saptamana ca nu avea timp sa le incarce pe sait de gazduire si sa mi le trimita

Atunci ai facut cea mai mare greseala sa trimitii placile pe cineva pe care nul cunostii , trebuia sa-i spui sa-ti dea adresa si tu sa trimitii coletul cu placile , acum mi-am dat seama cine este , si asa cred ca nu mai primesti placile inapoi , daca este cel cel ce cred eu

eu inteleg perfect stiu si ce inseamna reballing am facut si noi in trecut dar am renuntat din acelasi motiv lipsa de timp si oameni . 

Problema nu este ca nu s`au putut repara placile din fie ce motiv problema este ca nu le`am recuperat nici pana in ziua de astazi atata tot.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• profimex

14

• Florinel TV

10

• Tavi

4

• electronicecomponente

3

3 hours ago, profimex said:

eu inteleg perfect stiu si ce inseamna reballing am facut si noi in trecut dar am renuntat din acelasi motiv lipsa de timp si oameni . 

Problema nu este ca nu s`au putut repara placile din fie ce motiv problema este ca nu le`am recuperat nici pana in ziua de astazi atata tot.

Daca incerci de doua luni sa recuperezi placile, cam slabe sanse sa le mai vezi...trebuia sa trimiti doar o placa de proba sa vezi daca individul prezinta incredere.....cel mai indicat era sa ceri adresa de livrare si erai sigur unde le-ai trimis si cine le-a primit...cine stie pe mana cui au ajuns placile tale....asa de curiozitate cit ti-a luat de bucata?

Unde trimiti Politia daca nu ai o adresa unde a fost livrat coletul?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 3 minute, Costica LCD a spus:

Daca incerci de doua luni sa recuperezi placile, cam slabe sanse sa le mai vezi...trebuia sa trimiti doar o placa de proba sa vezi daca individul prezinta incredere.....cel mai indicat era sa ceri adresa de livrare si erai sigur unde le-ai trimis si cine le-a primit...cine stie pe mana cui au ajuns placile tale....asa de curiozitate cit ti-a luat de bucata?

Asa este colegu , cine stie pe ce mana sunt placile si nu cred ca le va primi inapoi dupa 3 luni , eu cred ca sunt pe mana buna adica pe mana lui dani 100% sunt sigur , fara adresa de livrare este greu cine a trimis dupa ele sa le colectioneze , eu numi dau seama cum de a putut colegu sa dea placile asa fara sa stie cui :nerv

Hai sa fim seriosi intr-o saptamana se rezolva , dar sa spunem 2 saptamani , dar daca este de lucru o luna maxim , dar fratilor nici chiar 3 lunii

Link spre comentariu
41 minutes ago, Florinel TV said:

Asa este colegu , cine stie pe ce mana sunt placile si nu cred ca le va primi inapoi dupa 3 luni , eu cred ca sunt pe mana buna adica pe mana lui dani 100% sunt sigur , fara adresa de livrare este greu cine a trimis dupa ele sa le colectioneze , eu numi dau seama cum de a putut colegu sa dea placile asa fara sa stie cui :nerv

Hai sa fim seriosi intr-o saptamana se rezolva , dar sa spunem 2 saptamani , dar daca este de lucru o luna maxim , dar fratilor nici chiar 3 lunii

sunt pe mana colegului electronicecomponente astazi am primit un awb probabil a intrat si el pe aici vedem maine poimaine daca ajung la mine

Link spre comentariu
Vizitator borzab

Buna dimineata,

Sper sa primesti placile profimex, si cine stie poate sint reparate sau banii inapoi.

Curierul a ridicat placile dumneavoastra in urma comenzii domnului Liviu - electronicecomponente - care are contract cu cargus sau fancourier , si de aceea a trimis dansul sa vi se ridice placile, transportul fiind inclus in pretul cerut pentru reparatie - ceea ce mi se pare foarte ok si elegant ( eu le-am trimis direct de la cargus pe adresa trimisa de dansul si plata la destinatar, deoarece in timpul programului de lucru nu sint de gasit acasa, fiind pe teren ). Se poate verifica foarte usor la cargus unde si la cine a ajuns livrarea.

In ceea ce priveste durata de reparatie, nu pot sa zic nimic, nu stiu care au fost motivele. Pot fi multe, mai mult sau mai putin intemeiate ( statie defecta, concediu medical, etc... . ), dar oricum ar fi fost normal sa va anunte pentru a nu crea neplaceri.

Nu as vrea sa fiu in locul dumneavoastra cand va intreaba clientii care-i situatia cu televizoarele lor.

Nici in locul meu nu vreau sa fiu de saptamana viitoare de cand voi dormi in masina sau pe pres in fata usii. De vre-o luna atarna asupra mea aceasta amenintare.

Internetul te ajuta sa gasesti clienti, dar te ajuta sa-i pierzi mult mai repede daca cumva se intampla sa nemultumesti chiar si pe unul singur. Sint convins ca si domnul Liviu e constient de asta.

Daca primeam aceste informatii mai devreme, nu cred ca as mai fi trimis placa la dansul. Cel putin pana nu ma informam mai mult.

Nu stiu de ce, chiar si in urma acestui feedback negativ, simt ca am facut o alegere buna si totul se va desfasura normal si voi fi multumit.

Incerc azi sa iau legatura telefonic cu domnul Liviu, sa vad cam cat timp preconizeaza dansul ca dureaza pana reuseste sa se ocupe si de placa mea. Desprea acest aspect nu am vorbit, eu subintelegand - fara sa am confirmare sau infirmare - ca din moment ce pot sa o trimit, se si poate ocupa de reparatie dupa ce o primeste. Eu nu am de unde sa stiu cati clienti are in asteptare si cand imi ajunge si mie randul. Altfel ce rost ar fi avut sa o trimit si numai peste cateva zile, saptamani, luni sa se poata apuca si de ea. Numai ca sa ne facem rau unul la altul? Chiar mi-e greu de crezut asa ceva. Timpul ne va lamuri.

O zi usoara va doresc,

Bogdan.

Editat de borzab
Link spre comentariu
Acum 9 ore, profimex a spus:

sunt pe mana colegului electronicecomponente astazi am primit un awb probabil a intrat si el pe aici vedem maine poimaine daca ajung la mine

Daca este le Dumnealui atunci stai linistit ca le vei primi placile inapoi reparate , poate a fost nevoie de procesoare noi si de pe aliexpres stim cu toti ca ajung greu

Link spre comentariu
Vizitator borzab

posibil si asta, dar totusi ar fi trebuit sa spuna. chiar daca nu era asa, macar ar fi fost un raspuns credibil pentru clientul final. 

Link spre comentariu
4 hours ago, Florinel TV said:

Daca este le Dumnealui atunci stai linistit ca le vei primi placile inapoi reparate , poate a fost nevoie de procesoare noi si de pe aliexpres stim cu toti ca ajung greu

Tot nu ne intelegem ... nu este vorba de nici un procesor din china sau chestii de genu este lipsa de timp intr`o luna nu a apucat sa le puna pe masa  si inca 2 sa le trimita inapoi

Editat de profimex
Link spre comentariu
Acum 9 minute, profimex a spus:

Tot nu ne intelegem ... nu este vorba de nici un procesor din china sau chestii de genu este lipsa de timp intr`o luna nu a apucat sa le puna pe masa  si inca 2 sa le trimita inapoi

Eu cred ca stiu ce spun , tu ai trimis placile sa-i faca reballing (sa schimbe bilele de sub procesor) si alte procesoare mai crapa la reballing si trebuie  cumparate altele noi 

Link spre comentariu
1 hour ago, Florinel TV said:

Eu cred ca stiu ce spun , tu ai trimis placile sa-i faca reballing (sa schimbe bilele de sub procesor) si alte procesoare mai crapa la reballing si trebuie  cumparate altele noi 

daca nu le`a facut nimeni rebaling nu au cum sa crape

Link spre comentariu
Acum 23 minute, profimex a spus:

daca nu le`a facut nimeni rebaling nu au cum sa crape

Nu ai inteles, Florin s-a referit ca, unele procesoare se distrug termic in momentul in care il dezlipesti pt al rebila. In acest caz ai nevoie de un cpu nou, clar.

Eu fac reballing de vreo 15 ani la telefoane mobile. La tv-uri si laptop-uri  doar de vreo 5 ani si vreau sa spun ca, in general stiu care cpu-uri crapa si care nu. Bineinteles ca nu poti fi sigur 100% de fiecare data. Pot interveni o gramada  de factori, graba, neatentia, s.a.m.d.

Cunoscandu-l pe Liviu de multi ani cred ca este vorba despre neseriozitate...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
14 minutes ago, DixonGsm said:

Nu ai inteles, Florin s-a referit ca, unele procesoare se distrug termic in momentul in care il dezlipesti pt al rebila. In acest caz ai nevoie de un cpu nou, clar.

Eu fac reballing de vreo 15 ani la telefoane mobile. La tv-uri si laptop-uri  doar de vreo 5 ani si vreau sa spun ca, in general stiu care cpu-uri crapa si care nu. Bineinteles ca nu poti fi sigur 100% de fiecare data. Pot interveni o gramada  de factori, graba, neatentia, s.a.m.d.

Cunoscandu-l pe Liviu de multi ani cred ca este vorba despre neseriozitate...

pai despre asta vorbesc si eu in fiecare zi imi spune la telefon ca nu a avut timp sa se ocupe de ele nu ca trbuie procesor stiu si eu ce inseamna reballing 

Link spre comentariu

acum sunt curios si eu care din voi doi primeste primul , in caz ca primeste , placile inapoi

daca si dl Dixon spune ca dl Liviu nu e serios , probabil ca asta e caractersitica lui

la mine avea userul [ liviugsm ] dar si l-a sters singur intr-un moment criza personala

nu l-am intrebat de ce , l-am lasat in pace , nu imi pierd timpul cu asa ceva

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări