profimex Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 (editat) La 24.05.2019 la 15:54, borzab a spus: Încerc sa iau legatura cu dansul. ( Moderator : E vorba de userul ,,Electronicecomponente,,căruia borzab intenţiona să-i trimită o placă defectă...) Nu v’as sfatui sa faceti acest lucru am trimis in urma cu 3 luni 3 placi de samsung inpreuna cu banii pentru reballing la dansul si nici in ziua de azi ni reusesc sa recuperez placile macar astazi mi’a inchis telefonul in nas ... o da deschid si un topic pe tema asta dupa care o sa iau legatura cu politia Editat Iunie 22, 2019 de validae Adăugare detaliu. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 1 oră în urmă, profimex a spus: Nu v’as sfatui sa faceti acest lucru am trimis in urma cu 3 luni 3 placi de samsung inpreuna cu banii pentru reballing la dansul si nici in ziua de azi ni reusesc sa recuperez placile macar astazi mi’a inchis telefonul in nas ... o da deschid si un topic pe tema asta dupa care o sa iau legatura cu politia Eu cred ca este un coleg de nadejde si nu cred ca ar face asa ceva Link spre comentariu
profimex Postat Mai 27, 2019 Autor Partajează Postat Mai 27, 2019 (editat) 1 minute ago, Florinel TV said: Eu cred ca este un coleg de nadejde si nu cred ca ar face asa ceva va asigur ca asa este poate intra si dansul sa ne dea niste explicatii sa confirme ca nu este asa ... Editat Mai 27, 2019 de profimex Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Nu stiu ce sa zic ,eu am colaborat cu dansul si nu au fost probleme , probabil lipsa de ,, timp '' > eu zic sa mai asteptati un pic si dupa aceea trageti concluziile !! Link spre comentariu
profimex Postat Mai 27, 2019 Autor Partajează Postat Mai 27, 2019 Just now, dan-a2 said: Nu stiu ce sa zic ,eu am colaborat cu dansul si nu au fost probleme , probabil lipsa de ,, timp '' > eu zic sa mai asteptati un pic si dupa aceea trageti concluziile !! eu zic ca 3 luni este o perioada destul de lunga in ultima luna am vorbit cu dansul aproape zilnic si in fiecare zi imi spune acum pun placa avem si noi clienti care asteapta si nu pot ridica televizorul din cauza ca nu am placile din ele Link spre comentariu
profimex Postat Mai 27, 2019 Autor Partajează Postat Mai 27, 2019 0746701701 imi poate confirma cineva ca acesta este numarul dansului ? pe site am vazut doar vodafone si digi sa nu fac cumva o greseala si sa fie vorba despre altcineva oricum de aici de pe forum am luat si eu legatura cu dansul0746701701 imi poate confirma cineva ca acesta este numarul dansului ? pe site am vazut doar vodafone si digi sa nu fac cumva o greseala si sa fie vorba despre altcineva oricum de aici de pe forum am luat si eu legatura cu dansul Just now, Tavi said: cine este exact ? este userul electronicecomponente de pe forum am luat legatura cu dansul si am trimis placile la reparat Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 (editat) ma refer , ce nume are ? Ungureanu Liviu ? cel scris de tine este numarul lui daca da , recunosc ca este un tip cel putin ciudat , dar nu cred ca este genul care pacaleste pe altii e doar impulsiv dar nu este vreun smecher care profita de altii , e baiat destept , trebuie doar sa fie mai cumpatat Editat Mai 27, 2019 de Tavi Link spre comentariu
profimex Postat Mai 27, 2019 Autor Partajează Postat Mai 27, 2019 (editat) 19 minutes ago, Tavi said: ma refer , ce nume are ? Ungureanu Liviu ? cel scris de tine este numarul lui daca da , recunosc ca este un tip cel putin ciudat , dar nu cred ca este genul care pacaleste pe altii e doar impulsiv dar nu este vreun smecher care profita de altii , e baiat destept , trebuie doar sa fie mai cumpatat nu stiu numele deoarece dansul a trimis curiereul sa ridice coletul de la mine eu am vorbit doar la telefon cu dumnealui am inteles prima luna ca nu a avut timp sa se ocupe am renuntat la reparatie pana la urma si au mai trecut 2 luni de cand ma chinui sa recuperez placile Ungureanu Liviu este numele asa am vazut pe pagina dansului de facebook si acela este numarul deci nu este o greseala despre dansul e vorba Editat Mai 27, 2019 de profimex Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 (editat) Hai sa-ti spun eu cum este treaba , la atelier la el este singur si face de toate si din aceasta cauza nu a putut sa te ajute repede dupa cum te astepti tu , ma invitat si pe mine la atelierul lui ca nu are oameni ca se descurca greu singur si ca ii trebuie doi oameni , ca sunt multi clientii , si pe tine ca sa te ajute a acceptat dar mai ai si tu rabdare ca nu este usor de schimbat bilele de sub procesor la 3 placi plus ce mai are el in atelier de la clientii , si doar atunci cind a spus ca te ajuta , atunci lau invadat clientii si stii prea bine ca nu poti sa--i refuzi , si asa se intimpla mereu , am patit si eu asa de multe ori , deci eu nu am vorbit cu el in acest timp , dar stiu ca am patit si eu asa ceva si stiu cum este pentru cel care asteapta , eu vorbesc despre propria experienta acum ca stiu foarte bine. Eu am cerut multe dumpurii de la el si ma ajutat mereu fara probleme , si de multe ori le primiam dupa o saptamana ca nu avea timp sa le incarce pe sait de gazduire si sa mi le trimita Acum 18 minute, profimex a spus: nu stiu numele deoarece dansul a trimis curiereul sa ridice coletul de la mine eu am vorbit doar la telefon cu dumnealui am inteles prima luna ca nu a avut timp sa se ocupe am renuntat la reparatie pana la urma si au mai trecut 2 luni de cand ma chinui sa recuperez placile Ungureanu Liviu este numele asa am vazut pe pagina dansului de facebook si acela este numarul deci nu este o greseala despre dansul e vorba Atunci ai facut cea mai mare greseala sa trimitii placile pe cineva pe care nul cunostii , trebuia sa-i spui sa-ti dea adresa si tu sa trimitii coletul cu placile , acum mi-am dat seama cine este , si asa cred ca nu mai primesti placile inapoi , daca este cel cel ce cred eu Editat Mai 27, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 (editat) uite dau si un indiciu daca este ce cred eu https://www.spam.ro/ Costica LCD stie exact cine este ca a avut si el probleme cu el bun dar nu sunt sigur 100% ca este vorba de aceias persoana si ramine da vazut pina vedem ce si cum Editat Mai 27, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 (editat) Daca bati apropo-ul la Daniel te inseli amarnic. Nu mai face reparatii de foarte multa vreme. L.E. In plus el are alt numar de telefon decat cel mentionat mai sus.. Editat Mai 27, 2019 de yokoono Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Florinel TV face afirmatii aiurea dl Liviu este din Brasov si este meserias bun este absolut normal ca a te lega la cap cu mai mult decat poti duce este o alegere gresita dl Mocanu ( profimex ) are absoluta dreptate sa fie suparat dl Liviu trebuie sa rezolve problema trimitand placile nereparate sau reparate , cat mai curand Link spre comentariu
profimex Postat Mai 27, 2019 Autor Partajează Postat Mai 27, 2019 1 minute ago, Tavi said: Florinel TV face afirmatii aiurea dl Liviu este din Brasov si este meserias bun este absolut normal ca a te lega la cap cu mai mult decat poti duce este o alegere gresita dl Mocanu ( profimex ) are absoluta dreptate sa fie suparat dl Liviu trebuie sa rezolve problema trimitand placile nereparate sau reparate , cat mai curand exact asta am spus si eu am inteles ca este ocupat ca are de lucru nu l`am stresat deloc iar dupa o luna am renuntat la reparatie si am zis sa trimita placile inapoi asa cum sunt aici este problema ca nu am recuperat nici macar placile asa cum au fost ele . Pe langa faptul ca la telefon de fiecare data este foarte arogant , pana la urma placile au fost platite in avans am trimis banii in colet si la telefon initial trebuia sa fie gata a 2`a zi dupa ce primise coletul. Link spre comentariu
profimex Postat Mai 27, 2019 Autor Partajează Postat Mai 27, 2019 1 minute ago, borzab said: multumesc pentru atentionare. placa am trimis-o de la ora 13.30. din convorbirile mele cu domnul din Brasov, nu pare sa fie neserios, chiar dimpotriva as putea spune. acum ramane de vazut, dar cred ca mi-ar fi spus ca nu se poate ocupa de placa mea si sa o trimit peste x zile sau saptamani. ma gandesc ca un feedback negativ nu-i prinde bine nimanui, dar chiar mi-e greu sa cred ca se va ajunge pana acolo. cum am spus la telefon prima data si mie mi sa parut foarte serios pana astazi cand mi`a inchis telefonul in nas eu sunasem sa ii reamintesc de colet Link spre comentariu
Postări Recomandate