liviu_mad Postat Iunie 25, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2019 La primul tv am bagat intern un modulator rf de la un video vechi si am rezolvat problema. Al doilea merge pe RGB dar nu si pe video complex , culmea ca tocmai pe video complex ii trebuie clientului. Intrebare: pot sa impart semnalul video complex la intrarea rgb care e functionala? Receptorul de satelit al cloentului nu scoate decat av Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Mufa din asta iti trebuie http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/adaptor-scart-3rcasvhs-intr-p-2609 nu fac reclama , multumesc pentru intelegere Link spre comentariu
liviu_mad Postat Iunie 26, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2019 Aceasta mufa nu face decat sa folosesc cablu rca la euroscart. Tot pe videocomplex lucreaza pe pin 20 scart care la mine este defect. RGB sunt cu totul alti pini de intrare scart. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Acum 34 minute, liviu_mad a spus: Aceasta mufa nu face decat sa folosesc cablu rca la euroscart. Tot pe videocomplex lucreaza pe pin 20 scart care la mine este defect. RGB sunt cu totul alti pini de intrare scart. Eu nu inteleg nimic din ce spui pe ce foloseste televicorulLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL? Link spre comentariu
liviu_mad Postat Iunie 27, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2019 (editat) Am scos comutatorul ci201 si merge si video complex pe scart. Practic comutatorul a fost defect , nu mai merg mufele laterale rca dar nu ma deranjeaza. Multumesc tuturor! Editat Iunie 27, 2019 de liviu_mad Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum