Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv beko sasiu e1

liviu_mad

Postări Recomandate

La primul tv am bagat intern un modulator rf de la un video vechi si am rezolvat problema.

Al doilea merge pe RGB dar nu si pe video complex , culmea ca tocmai pe video complex ii trebuie clientului.

Intrebare: pot sa impart semnalul video complex la intrarea rgb care e functionala? Receptorul de satelit al cloentului nu scoate decat av

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liviu_mad

9

• Florinel TV

7

• Koteles Istvan

2

• dan-a2

1

Aceasta mufa nu face decat sa folosesc cablu rca la euroscart. Tot pe videocomplex lucreaza pe pin 20 scart care la mine este defect. RGB sunt cu totul alti pini de intrare scart. 

Link spre comentariu
Acum 34 minute, liviu_mad a spus:

Aceasta mufa nu face decat sa folosesc cablu rca la euroscart. Tot pe videocomplex lucreaza pe pin 20 scart care la mine este defect. RGB sunt cu totul alti pini de intrare scart. 

Eu nu inteleg nimic din ce spui :96 pe ce foloseste televicorulLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL?

Link spre comentariu

Am scos comutatorul  ci201 si merge si video complex pe scart. Practic comutatorul a fost defect , nu mai merg mufele laterale rca dar nu ma deranjeaza. Multumesc tuturor!

Editat de liviu_mad
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări