euvasile Postat Iunie 21, 2019 Partajează Postat Iunie 21, 2019 Salut! Am un generator electric tip SC8000E-II la 230V si scoate tensiunea marita 310V. De unde pot gasi piese pentru acest tip de generator , ma intereseaza mai exact un releu de excitatie scrie pe el GFD2 (VEZI FOTO) Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 22, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2019 Se pare ca avr-ul este de vina , trebuie sa vad ce model este dupa care mai vad ce si cum. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Se găsesc scheme de AVR pentru astfel de generatoare.Se poate uneori chiar demonta cel defect şi înlocui tranzistorul mosfet străpuns, depinde cu ce e impregnat modulul.Uneori sunt turnate în răşină dură, dar uneori sunt turnate în material spongios şi mai uşor de îndepărtat. Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 22, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2019 (editat) Nu se merita, costa 40lei si 25 transport. Merci! Intrebarea e ce fel de protectie asigura acest AVR daca accidental poate sa creasca tensiunea pana la 310 volti. Am facut comanda de unul nou , o sa vad ce si cum cand o sa-l montez. Editat Iunie 22, 2019 de euvasile Link spre comentariu
euvasile Postat Iulie 2, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2019 (editat) Am inlocuit AVR-ul si generatorul functioneaza in parametrii. Editat Iulie 2, 2019 de euvasile Link spre comentariu
validae Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 (editat) Cred că ar fi bine să pui un varistor (MOV ) de 270V între bornele de ieşire (era să scriu între fază/nul, dar mi-am dat seama că nu are fază)ca să nu ai surprize dacă supratensiunea reapare şi-ţi bubuie ceva scump.Cum ar fi o centrală termică pe timp de avarie la reţea.... Editat Iulie 2, 2019 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum