morocanosul Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 La 23.06.2019 la 22:21, GEO 53 BN a spus: Chiar asa de scumpe sa fie, sau ai confundat milioanele cu miile? Poate ai vrut sa zici 3000-4000 de lei. Asa ar mai merge! ''Asa ar mai merge...'' ?? Probabil ca de banii astia cumperi o masina...noua..(second-hand,third-end...ori..N-hand..!!) Ceea ce conteaza este ca esti ''in rand cu lumea'',adica...daca vecinul are masina,eu sunt mai prejos..?? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Acum 34 minute, morocanosul a spus: ''Asa ar mai merge...'' ?? Probabil ca de banii astia cumperi o masina...noua..(second-hand,third-end...ori..N-hand..!!) Ceea ce conteaza este ca esti ''in rand cu lumea'',adica...daca vecinul are masina,eu sunt mai prejos..?? Bată-te norocu' sa te bată! Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Chiar acum, GEO 53 BN a spus: Bată-te norocu' sa te bată! Se pare ca NOROCUL nu vrea sa ma...bata/molesteze/violeze etc.! La LOTO mai joc din cand in cand,dar atunci cand joc eu...NOROCUL este in..deplasare..! Link spre comentariu
kzr66 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 (editat) La 21.06.2019 la 20:01, GEO 53 BN a spus: Pe mine ma bate gindul sa montez la Loganul meu, pe o placa de cablaj, relee care sa suporte curenti destul de mari, pentru toate lampile. Deocamdata blocu',nu-mi face probleme! Recomand . Cu relee sh , bune . Fara cablaj imprimat , doar conductori de cupru si izolatii adecvate , nu vorbesc de papuci auto adecvati ... nu santem la sect ancep ... Editat August 21, 2019 de kzr66 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum