valivoi Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Am avut caz in care a facut explozie la prima alimentare cu tensiune,manipularea si montajul au fost facute cu grija in a nu atinge bulbul,e posibil ca in sticla bulbului sa ramana tensiuni la formare si la incalzirea brusca la temperaturi mari + presiunea din bulb sa produca explozia. Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Eu am avut la masina un bec cu halogen la care balonul de sticla a facut picatura in partea de jos....s-a incalzit foarte tare si sticla a curs. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 La 21.06.2019 la 20:01, GEO 53 BN a spus: Pe mine ma bate gindul sa montez la Loganul meu, pe o placa de cablaj, relee care sa suporte curenti destul de mari, pentru toate lampile. Deocamdata blocu',nu-mi face probleme! E 70 de lei un bloc nou si 3-4 milioane original. Pentru 70 de lei si usurinta cu care s-a schimbat, chiar nu as pierde o zi sa fac un cablaj, sa sun tot blocul ca sa aflu combinatiile de contacte si sa muncesc atata, plus ca trebuie si acolo 4-5 relee, cablaj, corodare, fludor, munca, gandire, etc. Ideea nu ar fi rea, dar nici furia nu mai e tanara in cazul meu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 (editat) Oricum, recomand posesorilor de BMW sa faca asta. Nu stiu cat costa un bloc de lumini la un BMW, dar ei sunt cei care dau un km de flash-uri cand stai pe banda 2 din 2 disponibile, dedicata celor cu BMW. Editat Iunie 23, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 (editat) Acum 2 ore, Director a spus: ..................... un bloc nou si 3-4 milioane original. Chiar asa de scumpe sa fie, sau ai confundat milioanele cu miile? Poate ai vrut sa zici 3000-4000 de lei. Asa ar mai merge! Editat Iunie 23, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Cam 300 lei era cind am intrebat eu de el. I`am pus un releu si acuma functioneaza. Releul 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 1 oră în urmă, GEO 53 BN a spus: Chiar asa de scumpe sa fie, sau ai confundat milioanele cu miile? Poate ai vrut sa zici 3000-4000 de lei. Asa ar mai merge! Nu am incurcat. 300-400 am vrut sa spun. Lei. Daca era 4000 de lei, dezmembram masina. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 (editat) Ma gindeam eu, ca n-au cum sa fie chiar asa de scumpe. Apoi am crezut ca ai vreun Mertzan,BMW,Audi,etc sau alta marca renumita, la care piesele sint mai scumpe decit un Logan, la mina a doua! Editat Iunie 23, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
catalin85 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Acum 11 ore, Director a spus: Oricum, recomand posesorilor de BMW sa faca asta. Nu stiu cat costa un bloc de lumini la un BMW, dar ei sunt cei care dau un km de flash-uri cand stai pe banda 2 din 2 disponibile, dedicata celor cu BMW. Hai totusi sa nu comparam BMW-ul cu Loganul ca parca nu arata la fel....Al meu (e46) nu a avut nici o problema la blocul de lumini si merg mai tot timpul pe autostrada cu el si dau flash-uri in fiecare zi. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 (editat) Acum 16 minute, catalin85 a spus: Hai totusi sa nu comparam BMW-ul cu Loganul ca parca nu arata la fel....Al meu (e46) nu a avut nici o problema la blocul de lumini si merg mai tot timpul pe autostrada cu el si dau flash-uri in fiecare zi. Buna Poi daca dai flashuri se pare ca esti conducator de BMW "legitimat". Ai descoperit maneta pentru semnalizarea directiei de mers?Sau e neatinsa.. Spor tuturor. Alex P.S.Am un prieten,conducator de BMW.Circul in spatele lui in oras cca 10 minute si-l sun: -Vezi ca nu-ti functioneaza semnalizatorul. -E tata cu masina. -Serios?Tu vezi ca sunt in spatele tau? Nu a mai zis nimic. Editat Iunie 24, 2019 de -Atlas- Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Acum 12 ore, Director a spus: nu as pierde o zi sa fac un cablaj, sa sun tot blocul ca sa aflu combinatiile de contacte si sa muncesc atata, plus ca trebuie si acolo 4-5 relee, cablaj, corodare, fludor, munca, gandire, etc. Problema nu e cat costa si cat de usor sau greu se schimba, ci ca de regula se defecteaza in cel mai prost moment posibil.De ex noaptea, cand esti la drum si ploua si fara lumini nu poti continua, iar daca insisti, poti lua foc de la o trasnaie din asta.In alta ordine de idei, doar doua relee iti trebuie la care alimentezi din blocul de lumini bobinele, iar pe contacte, bagi faza scurta si faza lunga.Ceilalti consumatori care trec prin blocul de lumini pot ramane mai departe fara relee intermediare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Cand am zis de BMW, tot la semnalizare bateam apropo-uri. Prezumasem dublarea tuturor comenzilor. Claxon (c-asa-i in tenis si la logan), proiectoarebceata, scurta, lunga, semnal stanga, semnal dreapta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 (editat) Acum 58 minute, Director a spus: Claxon (c-asa-i in tenis si la logan) Cand ajungi sa arzi contactul de la claxon, inseamna ca ai o problema, nu ca blocul e de calitate proasta. Semnalizarea e din alt film. Restul sunt cu timpi mici de functionare si curenti relativ neglijabili in raport cu farurile. Editat Iunie 24, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
catalin85 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Acum 23 ore, -Atlas- a spus: Buna Poi daca dai flashuri se pare ca esti conducator de BMW "legitimat". Ai descoperit maneta pentru semnalizarea directiei de mers?Sau e neatinsa.. Spor tuturor. Alex P.S.Am un prieten,conducator de BMW.Circul in spatele lui in oras cca 10 minute si-l sun: -Vezi ca nu-ti functioneaza semnalizatorul. -E tata cu masina. -Serios?Tu vezi ca sunt in spatele tau? Nu a mai zis nimic. Din pacate nu circul in Romania sa fac ce vreau la volan.....Nici permisul nu l-am luat in Romania sa nu stiu ce face "batu" ala din stanga volanului.Am o singura problema din cauza careia folosesc flash-urile: imi place sa alerg!!! In cei 20 de ani de cand am permisul am numai amenzi de viteza nici macar una pentru parcare interzisa! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Acum 2 ore, catalin85 a spus: Nici permisul nu l-am luat in Romania sa nu stiu ce face "batu" ala din stanga volanului Ai impresia ca la scoala in Romania nu li se spune de semnalizare? Li se spune, dar daca n-ai cu cine, tot degeaba.Si eu ii mai spun motanului meu sa foloseasca semnalizarea, dar el tot cum il duce mintea face. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum