SirRoger Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 Interesant...: http://www.radioamator.ro/articole/view ... 25#raspuns Link spre comentariu
Yo4You Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 Era de asteptat is niste comunisti nici o schimbare majora e un raspuns vag la care era de asteptat.Si-au angajat oameni destepti sa foloseasca cuvinte juridice sa nu inteleaga tot omul.In fine daca vrei sa iei cu dinadins examenul de radioamator pui mana pe carte si il iei. Link spre comentariu
Stefan Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 am semnat si eu petitia cu ceva timp in urma nu sunt radioamator dar vreau sa devin in curand.insa nu stiu nik din ce tre sa fac .am gasit cateva sedii in pitesti unde se pot da examene .daca doreste cineva sa puna ceva documentatie utila pentru cei care vor da examenul :prayer: am mai varut pe forum un aspfel de topic dar nu-l mai gasesc Link spre comentariu
SirRoger Postat August 19, 2007 Autor Partajează Postat August 19, 2007 intra aici : http://www.igcti.ro/documente/radioamat ... ehnica.doc ai toate intrebarile din radiotehnica cu tot cu raspunsuri, ca sa te verifici. Pe pagina asta: http://www.igcti.ro/igcti.php?id=193 ai tot ce iti trebuie ca sa treci fara probleme de primul examen. Daca citesti cu atentie Regulamentul nu o sa ai probleme la examen. bafta! Link spre comentariu
Stefan Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 SirRoger va multumesc foarte mult!!!nu sunt lucruri grele insa tre sa mai invat cate ceva .unele intrabari nici nu aveam habar iar altele erau prea usoare Link spre comentariu
SirRoger Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 SirRoger va multumesc foarte mult!!!nu sunt lucruri grele insa tre sa mai invat cate ceva .unele intrabari nici nu aveam habar iar altele erau prea usoareNu trebuie sa-mi multumesti, imi face placere sa te ajut cu ce pot. Si pe mine m-au ajutat altii....Trebuie sa cauti sa stapanesti elementele de baza (asta implica niste formule de calcul) si ai sa vezi ca totul devine mult mai usor.Oricum, ia-o incet ca nu ai cum sa inveti totul deodata.Da-mi adresa ta de mail pe PM ca sa-ti trimit ceva documentatie.Succes! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 @Yo4You sa nu crezi ca am ceva cu tine, rezultatul inaintarii petitiei este un mare castig.Pentru prima oara exista subiecte clare, cu raspunsuri stiute, poti verifica ce ai facut la examen, poti contesta chiar. Daca ai chef inveti grila pe de rost si promovezi examenul fara a sti radiotehnica. Eu zic ca e un lucru pozitiv. Link spre comentariu
Stefan Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Daca ai chef inveti grila pe de rost si promovezi examenul fara a sti radiotehnica. Eu zic ca e un lucru pozitiv.nu stiu daca este cea mai buna solutie Link spre comentariu
SirRoger Postat August 21, 2007 Autor Partajează Postat August 21, 2007 Daca ai chef inveti grila pe de rost si promovezi examenul fara a sti radiotehnica. Eu zic ca e un lucru pozitiv.nu stiu daca este cea mai buna solutienanopico spunea ca e pozitiv faptul ca s-a produs totusi o schimbare si petitia noastra a avut un efect, nu ca e pozitiv sa promovezi examenul fara sa stii radiotehnica.... :yawinkle: se pare ca ai inteles gresit.... Link spre comentariu
Stefan Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:O greseala recunoscuta este 100% iertata :yawinkle:Spor la sarme si sa ne vedem la Simpo2007! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum