Vizitator Manics Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 Salut, Am doua statii Motorola DP1400 codate. Daca stie cineva cu ce soft pot afla codul sau daca exista vreo metoda de resetare a statiei la setarile de fabrica. Mentionez ca statiile sunt noi, mi le-a adus la servici dar nu in cutie cum veneau de obicei. Am luat legatura cu distribuitorul si el spune ca nu le-a codat. A fost un lot de 10 statii pe care le-am programat in afara de cele doua. V-am dat aceste detalii ca sa evit comentariile ca statiile sunt furate. Va las si adresa mea de email in caz ca cineva vrea sa ma ajute si nu vrea sa posteze pe forum. [email protected] Multumesc anticipat. Link spre comentariu
VAX Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 Cautati soft de decodare cu programul eMule (pe Kad Network). S-ar putea sa fie ceva pe acolo. Are motor de cautare, dar cauta strict dupa numele pus in casuta de cautare, nu este ca Google. Trebuie sa intuiti cum se cheama ce vreti sa descarcati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum