Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor cu un mic woofer

poiuyt

Postări Recomandate

Salutare.De curand am terminat constructia unui sistem 2.1.Am o mica problema cu subwooferul.Folosesc un difuzor "low buget" ydl200lrbh,ipa60,filtru activ 24db atenuare taiere 200Hz (pt camera mea e de ajuns).Am folosit schema domnului Vasile pentru boxa si am obsevat o chestie la volum mare pe pe unu din porturile de bass se aude fasait de aer cum scap de chestia asta cutia este de 23 de litri 25X25X37 cm porturi 2 porturi de 38X160 nu am gasit de 40X160 cum zice domnul Vasile mmm rotunde.A si mai am o intrbare la 200 Hz se mai aude voce in in dif de bass ? Mi-e asa mi se aude putina voce dar foarte putin aproape insesizabil.Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poiuyt

2

• Sharky

1

• radue

1

• crexy

1

Top autori în acest subiect

la 200Hz e normal sa se auda vocea.Cand auzi fasaitul pune mana in fata tubului, vezi daca aerul nu are viteza prea mare, sau daca nu scapa aer pe undeva incinta.Fasait e un termen prea general si nu imi dau seama care ar fi problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări