poiuyt Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Salutare.De curand am terminat constructia unui sistem 2.1.Am o mica problema cu subwooferul.Folosesc un difuzor "low buget" ydl200lrbh,ipa60,filtru activ 24db atenuare taiere 200Hz (pt camera mea e de ajuns).Am folosit schema domnului Vasile pentru boxa si am obsevat o chestie la volum mare pe pe unu din porturile de bass se aude fasait de aer cum scap de chestia asta cutia este de 23 de litri 25X25X37 cm porturi 2 porturi de 38X160 nu am gasit de 40X160 cum zice domnul Vasile mmm rotunde.A si mai am o intrbare la 200 Hz se mai aude voce in in dif de bass ? Mi-e asa mi se aude putina voce dar foarte putin aproape insesizabil.Multumesc anticipat Link spre comentariu
Sharky Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 la 200Hz e normal sa se auda vocea.Cand auzi fasaitul pune mana in fata tubului, vezi daca aerul nu are viteza prea mare, sau daca nu scapa aer pe undeva incinta.Fasait e un termen prea general si nu imi dau seama care ar fi problema. Link spre comentariu
poiuyt Postat August 18, 2007 Autor Partajează Postat August 18, 2007 e destul de mare viteza aerului in dreptul portului Link spre comentariu
crexy Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 e destul de mare viteza aerului in dreptul portuluipune urechea langa port daca vajaie pune un port mai mare Link spre comentariu
radue Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 Ca sa nu auzi vocea in subwoofer taierea trebuie sa fie sub 100 Hz. :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum