dj elektro Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Buna ziua Cine ma poate ajuta cu schema voltmetrului ? Am intrat in posesia lui si nu functioneaza am sa schimb condensatorii mai intai si va tin la curent.Nu stiu ce integrate ar trebui sa fie pe acele socluri. Link spre comentariu
cimitavita Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 dupa cum sunt puse piciorusele, toate circuitele sunt A741 versiunea cu 14 pini. Link spre comentariu
dj elektro Postat Iunie 18, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2019 am schimbat toti condensatorii si degeaba.La 741 mam gandit si eu si cred ca sunt pentru a putea transforma voltmetrul in frecventmetru.Mai astept poate are cineva schema. Link spre comentariu
cimitavita Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 Voltmetrul nu merge pentru că primul circuit din stânga nu e A741. Nu pare să se potrivească nici M324. Încearcă să faci schema din jurul lui. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 Va salut,primul circuit integrat din stinga este BA 726 restul 741 cu stima Soldan. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum