fane Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 (editat) am primit la reparat un led Vortex de 32 inch la comanda on afisa sigla vortex dupa care displai roz si sunet ok dupa verificare am gasit la display una din cele doua benzi care leaga sticla de placa displai desprinsa de pe placa circa 1 cm daca presez am imagine ok, problema e cu ce as putea lipi banda inapoi fara sa o desfac toata, mie frica sa nu fie cu trasee de aluminiu si sa nu pot sa o mai lipesc inapoi Editat Iunie 18, 2019 de fane Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 (editat) Acum 3 ore, fane a spus: am primit la reparat un led Vortex de 32 inch la comanda on afisa sigla vortex dupa care displai roz si sunet ok dupa verificare am gasit la display una din cele doua benzi care leaga sticla de placa displai desprinsa de pe placa circa 1 cm daca presez am imagine ok, problema e cu ce as putea lipi banda inapoi fara sa o desfac toata, mie frica sa nu fie cu trasee de aluminiu si sa nu pot sa o mai lipesc inapoi trasee de aluminium ?????? Editat Iunie 18, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
cmj0791 Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Daca ai rabdare... Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 (editat) Acum 2 ore, cmj0791 a spus: Daca ai rabdare... in ce stare era acel tv,cu folie pe el,dar murdar si zgariat in ultimul hal,avem si noi ,,indienii nostri,, ne mai intrebam de unde vin,in asa le aduc si ei la reparat oricum tot respectul pentru acest indian,ma mir ca a iesit lucrarea la ce scule a folosit Editat Iunie 18, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
fane Postat Iunie 19, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2019 ma gindeam ,nu am mai avut la reparat cuproblema asta ,dar am gasit benzi la alte aparate care erau cu aluminiu si nu se puteau lipi ,ma gindeam ca e o alta metoda de lipire a benzii fara sa o dezlipesc pe toata si sa refac toate traseele cu fludor ceva de genul 30W_40W_60W Soldering Iron T iron T tip Head LCD Pixel Ribbon Cable High Quality Repair Tool-in Electric Soldering Irons from Tools on Aliexpress.com _ Alibaba Group.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum