Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display tv

Postări Recomandate

am primit la reparat un led Vortex de 32 inch la  comanda on afisa sigla vortex dupa care displai roz si sunet ok dupa verificare am gasit la display una din cele doua benzi care leaga sticla de placa displai desprinsa de pe  placa circa 1 cm daca presez am imagine ok, problema e cu ce as putea lipi banda inapoi fara sa o desfac toata, mie frica sa nu fie cu trasee de aluminiu si sa nu pot sa o mai  lipesc inapoi

Editat de fane
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

2

• iuliantv

2

• cmj0791

1

Top autori în acest subiect

Acum 3 ore, fane a spus:

am primit la reparat un led Vortex de 32 inch la  comanda on afisa sigla vortex dupa care displai roz si sunet ok dupa verificare am gasit la display una din cele doua benzi care leaga sticla de placa displai desprinsa de pe  placa circa 1 cm daca presez am imagine ok, problema e cu ce as putea lipi banda inapoi fara sa o desfac toata, mie frica sa nu fie cu trasee de aluminiu si sa nu pot sa o mai  lipesc inapoi

trasee de aluminium ??????

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, cmj0791 a spus:

Daca ai rabdare... 

in ce stare era acel tv,cu folie pe el,dar murdar si zgariat in ultimul hal,avem si noi ,,indienii nostri,, ne mai intrebam de unde vin,in asa le aduc si ei la reparat 

oricum tot respectul pentru acest indian,ma mir ca a iesit lucrarea la ce scule a folosit

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

ma gindeam ,nu am mai avut la reparat cuproblema asta ,dar am gasit benzi la alte aparate care erau cu aluminiu si nu se puteau lipi ,ma gindeam ca e o alta metoda de lipire a benzii

fara sa o dezlipesc pe toata si sa refac toate traseele cu fludor ceva de genul

30W_40W_60W Soldering Iron T iron T tip Head LCD Pixel Ribbon Cable High Quality Repair Tool-in Electric Soldering Irons from Tools on Aliexpress.com _ Alibaba Group.html

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări