Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa fac o sectiune despre... Ce ziceti voi de asta?

Postări Recomandate

Pai și pe mobil :bataienu apar nici măcar y sau f... (:offtopic2nu știu ce a pățit pe mobil dar când dau la dreapta se duce ca nebunul, se zoomeaza, în mod normal inainte se putea micșora și revenea la normal acum se poate și mari și ramane mare iar când se incearca redimensionarea rămâne prea mic, am zis ca e de la chrome da asa face și pe alte browsere... http://Screenshot-20190621-124552-Chrome.png upload image

A mers acum ceva vreme normal și iar face pe nebunu..) 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Si crezi ca samsungul e mai breaz? L-a scapat fii-mea din buzunar pe asfalt, de la 80 cm, cu escala pe prag cand se urca in masina. Mort complet, pana i-am schimbat display-ul.Vedeam la altii panza de paianjen pe ecran, sparturi in toate directiile si inca merg, si ala frate, mort de tot, numai dintr-o palitura, si fara urme vizibile prea evidente. Asa ca nu e numai la xiaomi...''asa face toate'':rade:

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Nu ca la xiaomi... sunt din materiale prea ieftine.. Eu am un lg v20 trântit busit... am mai avut un g2... nici cu astea nu mi-e rușine, fata de un HTC au ecrane care se zgârie ușor, htc ala vechi nici nu a avut folie și nu s-a zgariat. 

Link spre comentariu

@PapaHell In Joomla am lucrat foarte putin pentru un site de prezentare firma, pentru mine a fost prea complex pentru scopul propus.

Cat despre temele de wordpress cam asa e, am testat zeci de teme free si pana la urma am ales-o pe aia mai urata dar mai simpla. Multe teme, desi erau pline de zorzone si culori, mergeau aiurea pe telefon sau deveneau obositoare.

Nu am studiat ce rank au site-urile despre medicina naturista / homeopatie ... dar nu cred ca sufla vantul.

@maresaldeflota am eu Xiaomi, am mai spus asta, si l-am scapat frontal fara ca husa sa fie inchisa (flip nillkin), nu a patit absolut nimic. https://www.youtube.com/watch?v=7MbXEL2dhkY

Elforum e afisat corect pe orezaria mea insa butonul catre elforum.ro nu e activ si pe tema  pentru dispozitive mobile.

@Dan85 sa ne spui o impresie dupa ce-l testezi. Nu te astepta sa faca si clatite cu gem de visine, este totusi din gama low cost.

@PapaHell scuze ca ti-am facut varza si acest topic, cred ca aceasta sectiune trebuie redenumita in "Vechea bodega" sau "Varza cu ciolan" (glumesc!)

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Administratori

Deci pana la urma o sa raman la WP 

Am gasit si 2 plugin-uri de care aveam nevoie, unul pentru a genera un fel de CUPRINS si unu pentru a genera REFERINTELE unde citez de undeva

acum la tema sunt "ametit" de nu mai stiu ce sa aleg... 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări