Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa fac o sectiune despre... Ce ziceti voi de asta?

Postări Recomandate

Acum 5 ore, PapaHell a spus:

Deci

1 pana la urma credeti ca ar fi utila o sectiune de asta ? 

2 ceva viitor moderator prin zare ?

M-ai discutam si noi altceva decat electronica, eu unu sunt plictisit de electronica, nu profesez asa ceva iar hobbyul cred ca a murit.

Sa va spun cum m-am gandit

Fac un o categorie denumita plante... de leac

si cate un forum pentru fiecare planta in care fac eu un subiect(inchis, pus la loc de cinste sus) cu toate proprietatiile plantei iar restul subiectelor ce se deschid acolo sa fie despre/cu planta respectiva. 

Pai exista din plante.. ceaiuri... Tincturi... Uleiuri... Vin medicinal..fiecare cu rolul lui, apoi aromaterapia(cu uleiuri)... La câte plante avem noi pe meleaguri... nu iese cam mare rubrica!? 

Apropo de albastrele, frumoase flori are cand sunt uscate! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 19 ore, Dan85 a spus:

Exista bibilici salbatice la noi?

Probabil acele bibilici sunt la a doua generatie in salbaticie, la origine au fost pasari de curte.  Asta iarna cand a inghetat totul s-au aciuat doua saptamani la mine pe gradina, stateau ascunse in gramada de lemne,  le-a convenit ca nu le-am deranjat si ca am avut grija sa aiba apa lichida si grâu la discretie. Printr-un transformator am alimentat un fier de calcat la 24V, l-am fixat cu talpa in sus si am pus o cratita cu apa la caldut. Foarte important este ca toata instalatia sa fie facuta in asa fel ca pasarile sa nu-si poata incalzi labele. Chestie de circulatie a sangelui, labele calde ingheata, labele reci nu au probleme. Valabil pentru toate pasarile, inclusiv alea de apa.

Referitor la culturi am o carte interesanta, este de vanzare pentru cine doreste:

20190619_095333_zps9f9afngr.jpg

Link spre comentariu

Cartea? 20 lei. Transportul costa tot atat.

Sunt si capre salbaticite. Astea sunt paguboase rau, mai ales iarna. Am pati-o sa intre in gradina si au ros copacii, in acel an am fost nevoit sa inlocuiesc cinci zarzări (un fel de cais).  Au mancat si tufele de coacaze si agrise dar astea s-au refacut.

Link spre comentariu
Acum 17 ore, PapaHell a spus:

Deci

1 pana la urma credeti ca ar fi utila o sectiune de asta ? 

2 ceva viitor moderator prin zare ?

M-ai discutam si noi altceva decat electronica, eu unu sunt plictisit de electronica, nu profesez asa ceva iar hobbyul cred ca a murit.

Sa va spun cum m-am gandit

Fac un o categorie denumita plante... de leac

si cate un forum pentru fiecare planta in care fac eu un subiect(inchis, pus la loc de cinste sus) cu toate proprietatiile plantei iar restul subiectelor ce se deschid acolo sa fie despre/cu planta respectiva. 

Auzi da.. sa bagi și ardeiul iute! 

Link spre comentariu

Mareșal, cartea nu e deloc slabă, o am si eu. Cit despre coada soriceleului, probabil nu ai citit ce am scris eu mai sus.

Biblică este o pasăre sălbatică, provenită din Africa. Ouăle ( sau oolele?) au o coajă foarte tare si  o capacitate de conservare mai mare decît la gaini, chiar dacă nu sunt ținute la rece. Au foarte putin colesterol.

Link spre comentariu
  • Administratori

Pe mine ma tenta mai mult Joomla

Intentia mea e sa-l fac foarte facil de navighat si gasit informatia dar sa vaz cum stau si cu timpul si nu in ultimul rand     ...daca pot...

Apropo de teme, am testat cam 200 si ce oferea una nu oferea alta si tot asa, nu e una de-a gata care sa fie super OK. Ma intereseaza sa se afiseze impecabil pe mobil ca si aici deja vizitele de pe mobil sunt peste 50% si cresc

Oricum e mult de lucru pe asa ceva daca nu vrei sa dai copy si paste de prin carti sau alte situri e munca nu gluma la el. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări